• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

LA SOLUCIÓ QUE NECESSITES PER AL TEU NEGOCI

La Suite de Software de comptabilitat i gestió Microsoft Dynamics 365 Business Central en versió personalitzada amb totes lleis i normatives d’Andorra.


El món empresarial avança a passes de gegant. I la seva gestió i administració també. Avui dia trobem moltes eines informàtiques i programes innovadors que ens fan el dia a dia laboral més productiu. La més implantada a tot el món d’aquestes ajudes de gran eficàcia és Dynamics 365 Business Central, de Microsoft. Es tracta d’una solució de Software que conté tota la funcionalitat financera i comptable, incloent els processos de compra, venda, inventaris, Recursos Humans i molt més. Sucasuc l’ha adaptat a la normativa i necessitats d’Andorra. Dynamics 365 Business Central s’ha implantat a 37 països i amb més de 350.000 usuaris és la solució més completa de programari multiempresa i multiexercici que podem trobar. Les seves tasques ens ajuden a tenir la informació més completa sobre l’estat d’una empresa en un sol cop d’ull, tot amb un panell d’administració dinàmic i funcional que proporciona un major control i una millora la productivitat dels usuaris.


Dynamics 365 Business Central es pot utilitzar des de plataformes iOS, Android i Windows. Un dels seus avantatges més potents és que permet obtenir una experiència coherent i segura oferint així l’oportunitat de treballar com es vulgui i a on es vulgui.


Suc a suc ens porta aquesta nova eina (Microsoft Dynamics 365 Business Central) i ens ofereix una nova manera de gestionar les finances, vendes, atenció al client i operacions de qualsevol negoci.


Què ofereix Microsoft Dynamics 365 Business Central a més a més de la seva funcionalitat estàndard en la seva versió per Andorra?

· Conciliació bancària automatitzada

· Confecció de butlletí de salaris

· Fitxers bancaris de comunicació tipus ABA i SEPA

· Fitxers de comunicació amb la CASS

· CRM integrat a la seva empresa

· Automatització dels processos interns de compatibilitat

· Migració de dades

· Formació especialitzada pel correcte funcionament de l’aplicació

· Suport tècnic físic i en línia i des d’aquí.


Què podem fer amb les eines que ens proposa Microsoft?

· Seguir qualsevol procés de venda o compra des de la mateixa pantalla.

· Exportar dades fàcilment a Excel i crear documents de sortida directament en Word.

· Obtenir una visió completa de la nostra empresa i prendre decisions informades amb un sistema d’elaboració d’informes potent i quadres de comandament personalitzat.

· Treballar des d’un ordinador de sobretaula, portàtil, tauleta o telèfon i obtenir una experiència sistemàtica i segura.

· Automatitzar i donar seguretat als processos empresarials amb petjades d’autoria i fluxos de treball fàcils de crear.

· Estar prepara’t per a créixer amb una solució escalable en el núvol perquè ens resulti senzill configurar, gestionar i ampliar.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156