• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

La volta a Espanya en autocaravana (Andorra – Alacant)Tenint en compte que encara no tenim una data oficial per tornar a l'antiga normalitat i que moltes persones s'estan decantant per realitzar turisme en entorns naturals, allunyats de les habitacions d'hotel i les aglomeracions de gent, hem decidit elaborar una petita guia que donarà la volta a Espanya en autocaravana. En aquest primer article, centrarem el recorregut entre Andorra i la comunitat d'Alacant, passant per Lleida, Girona, Barcelona, Tarragona, Castelló i València. Al llarg de les pròximes setmanes, continuarem la ruta des del punt en el qual acabem l'anterior lliurament. Comencem!

La primera parada de la nostra ruta serà Prat de Cadi, situat a 52 quilòmetres del Principat. Haurem de deixar el vehicle en el Collador de Pallers, situat en Estana. A uns tres quilòmetres (tot el camí està perfectament senyalitzat) trobaràs un dels punts de la serra del Cadi més bonics.

El següent destí després de visitar Prat de Cadi serà Begur (amb parada a Vic per descansar, si és necessari). En aquest municipi de Girona podràs gaudir del sol, les platges d'aigua cristal·lina i els quiosquets amb un ambient immillorable. Un poble que resumeix a la perfecció l'encant que posseeix la Costa Brava.


Passant per Palamós, Calonge, Sant Celoni, Granollers i Sabadell arribarem al següent punt fixat en la nostra guia: Montserrat, la formació muntanyenca més significativa de Catalunya. Allà podràs admirar el peculiar paisatge o visitar el monestir de Santa María de Montserrat, que forma part de la ruta mariana.

L'última parada en la comunitat catalana serà a Siurana, un poble de conte situat a 140 quilómetros de Montserrat. Visites guiades, cellers, senderisme, caiac...els voltants d'aquest lloc ofereixen mil alternatives, però guarda temps per conèixer l'apassionant història que amaga Siurana.

El primer dels destins triats a la Comunitat Valenciana serà Torreblanca, encara que pel camí podràs visitar llocs com el Delta de l'Ebre o pobles com Sant Carles de la Ràpita. I és que després de tanta muntanya toca una mica de relax i les platges de Torreblanca són ideals per a l'ocasió!

Bunyol i Bocairent són els següents punts a visitar, dos pobles situats a l'interior de la Comunitat Valenciana carregats d'història i naturalesa. Bunyol està a uns 140 quilómetros de Torreblanca i per a arribar a Bocairent hauràs de sumar 120 més, però t'assegurem que valdrà la pena.

Per a tancar la ruta, hem decidit afegir tres llocs imprescindibles de la geografia espanyola: Javea, Altea i Santa Pola. Una petita ruta carregada de platges cristal·lines i carrers mediterranis perfectes per a contemplar capvespres i prendre algun mojito. Però amb cap!LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156