• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

La volta a Espanya en Autocaravana (Castella la Manxa – Castella i Lleó)


Tercer lliurament de la nostra aventura en autocaravana. Partint des de Còrdova, aquesta vegada travessarem les comunitats autònomes de Castella la Manxa, Madrid i Castella i Lleó. De nou, hem dissenyat una ruta per a vosaltres plena de ciutats i paisatges espectaculars, i és que Espanya desborda cultura i bellesa a parts iguals i de forma molt diversa. Som-hi! La primera parada és Almagro, una petita ciutat situada a la província de Ciutat Reial que es pot recórrer en un dia. Els seus majors atractius són la Plaça major i el Corral de Comèdies, que està intacte des que va ser construït a principis del segle XVII i es pot visitar per 4 euros. Completa la visita el Palau Mestral, que allotja el Museu Nacional de Teatre.

La següent visita obligatòria és Toledo, però pots aprofitar abans per a desviar-te i visitar de manera fugaç els Molins de Vent de l'Alcàsser de San Joan per conèixer com funcionen una de les estructures més característiques de la cultura espanyola. Una vegada arribis a Toledo, pots visitar l'Alcàsser de Toledo, la Catedral Primacial de Toledo o el Palau Arquebisbal, però no són els seus únics atractius. Les Termes Romanes, la Cova d'Hèrcules, l'Església de Sant Ildefons i la de Sant Tomé, el Monestir de Sant Joan dels Reis i la Sinagoga de Santa Maria La Blanca són algunes de les opcions que faran que mai oblidis la ciutat de les tres cultures.

Sobren les paraules per al següent destí. Qui ha visitat Madrid sap que la fama de ser la ciutat més acollidora d'Espanya és merescuda. La capital d'Espanya ofereix un extens catàleg turístic: Pots visitar el Palau Reial, la Catedral de l'Almudena, qualsevol dels seus museus, vagarejar pel centre, relaxar-te en el Retir i els altres parcs de la ciutat, admirar la Font de Cibeles o l'arquitectura de l'ajuntament... I moltíssimes coses més!

A 90 quilòmetres de la capital ens trobem amb Segòvia, ciutat que alberga un impressionant aqüeducte que data del segle II i que és l'estampa més característica de la zona, però no l'única. Per a entendre la història del lloc, també pots visitar l'Alcàsser de Segòvia, les muralles de la ciutat o la catedral, que data del renaixement, però va ser construïda amb un estil gòtic antic. I si t'agrada el porquet rostit, guarda temps per a provar el segovià!

Viatgem ara fins a la ciutat amb la universitat en actiu més antiga d'Espanya: Salamanca. A més de visitar-la, podràs descobrir la Catedral Vella i la Nova, gaudir d'una pausa a la Plaça Major, vagarejar fins a trobar el Pont Romà i admirar la panoràmica de la ciutat des d'allí o perdre't a l'Hort de Calixto i Melibea.

Valladolid és una altra de les visites obligades. Els seus monuments religiosos medievals, encara que no són els seus únics atractius, la fan una de les ciutats més conegudes de la geografia espanyola. L'Església de Santa María de l'Antiga, la catedral de la ciutat, el Museu Nacional d'Escultura i el Palau de Santa Cruz són algunes de les edificacions més importants. A més, es pot visitar la casa de Miguel de Cervantes.

La penúltima parada és Lleó. En aquesta ciutat es pot visitar la millor representació de catedral gòtica d'estil francès que hi ha a Espanya: La Catedral de Santa María de Regla de Lleó. A més, es pot conèixer la Casa Botins, dissenyada per Gaudí, El Palau dels Guzmanes, El Convent de Sant Marcos i la Basílica de Sant Isidoro. Si t'agrada l'art, has de saber que el museu d'art contemporani de la ciutat alberga més de 1.650 obres.

Abans d'entrar en territori gallec, passarem de reüll per dos llocs màgics: Astorga i Ponferrada. En el primer dels destins, haurem de visitar obligatòriament el Palau Episcopal, també obra de Gaudí, i complementar la visita amb la catedral o el Museu de la Xocolata, per exemple. Finalment, a Ponferrada, podrem descobrir un autèntic castell templer, a més del Museu de la Ràdio o la Basílica de l'Alzina.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156