• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Revista Krea

La volta a Espanya en autocaravana (Galícia – Astúries)Ja hem recorregut la zona del mediterrani i el sud d'Espanya, passant també per la capital del regne i descobrint les dues Castelles. Després d'acabar la nostra ruta a Ponferrada a l'anterior article, aquesta vegada recorrerem les comunitats autònomes de Galícia i Astúries. El nord d'Espanya es caracteritza pels seus espectaculars paisatges naturals, així que prepara't per gaudir de llocs inoblidables.


OrenseLa primera parada en territori gallec és Orense. És cert que no té platja, però és la segona ciutat amb més termes de tota Europa. A més de relaxar-te amb un bany calent, allà podràs visitar la Catedral d'Orense i el seu impressionant Pòrtic del Paradís, l'església de Santa Maria Mare, la Plaça Major, l'Antic Palau Episcopal, la Plaça del Blat o el Claustre de San Francisco. Si et quedes fins que fosquegi, aprofita per a passejar a la vora del riu Miño.


TuySituada molt prop de Portugal, la ciutat de Tui amaga una gran història darrera de les seves muralles, i és que en aquest territori han habitat romans, visigots, musulmans i jueus. Forma part d'una de les rutes del Camí de Santiago i la joia de la corona és la Catedral de Santa Maria, però també pots visitar la Capella, el Cruzeiro de la Misericòrdia, la Plaça de l'Armada Espanyola o la seva platja fluvial, entre molts altres racons carregats de símbols.


Santiago de Compostel·laEl primer és el primer. En aquest cas, la primera parada ha de ser la Catedral de Santiago i el Museu Catedralici, situat a l'interior d'aquesta. Una vegada hagis conegut la història de la ciutat, serà el moment de donar pas a altres llocs destacats, com ara el Convent de San Francisco, el Parc de l'Albereda o el Mercat de Proveïments.


La CorunyaA uns 75 quilòmetres de Santiago de Compostel·la es troba la capital de les Ries Altes, la ciutat de La Corunya. Un dels grans emblemes d'aquesta és la Torre d'Hèrcules, el far romà més antic del món. La Plaça Maria Pita, el Mercat Plaça de Lugo, el port de la ciutat, el Castell de Sant Anton i el Mirador de Sant Pere són alguns dels llocs que poden completar la visita a la ciutat.


Platja de PenarrondaAcabem la nostra visita a Galícia per a dirigir-nos a la Platja de Penarronda, situada a Astúries. De sorra fina i daurada i situada entre els Castropol i Tàpia de Cesariego, està declarada com a Monument Natural gràcies al fet que constitueix l'única localització amb alhelí de mar de les costes asturianes. Un lloc perfecte per a relaxar-te i gaudir de la majestuositat de la naturalesa!


Platja del Silenci i CudilleroLa següent parada també és una platja, però no una qualsevol. Aquest paratge natural és, sense lloc a dubte, una de les platges més boniques de la costa asturiana i d'Espanya. El seu nom es deu a les impressionants moles rocoses que fan de parapet natural i la protegeixen de les ones i compta amb grans blocs de pedra sota l'aigua que atorguen a l'aigua de la riba un color verd maragda espectacular.


A uns 15 quilòmetres es troba el poble de Cudillero, una vila marinera amb gran encant, caracteritzada per les cases tradicionals de diferents colors, la gran vegetació que l'envolta i la mar blava i verda. Pots recórrer el poble sencer en poc temps, passejar per la Plaça de la Marina, seguir la ruta dels miradors o visitar el far de la localitat, construït a mitjan segle XIX.


OviedoLa capital del Principat d'Astúries alberga diversos tresors. La catedral de la ciutat, d'estil predominant gòtic, té al seu interior la Cambra Santa, en la qual es troben l'Arca Santa o la Creu de la Victòria, totes dues relíquies religioses. També pots visitar el Museu de Belles arts d'Astúries, el Museu Arqueològic, la Plaça de la Constitució, el mercat del Fontán o el Teatre Campoamor, lloc que acull el lliurament dels Premis Princesa d'Astúries.


Santuari de CovadongaEl Santuari de Covadonga es troba al Parc Natural de Pics d'Europa. En aquest lloc sagrat podràs descobrir La Santa Cova, que alberga una petita capella amb la Verge de Covadonga, patrona d'Astúries, i la tomba de Don Pelayo. No és l'únic atractiu, ja que també es pot visitar la Basílica de Santa Maria la Real de Covadonga, el monument al Rei Pelayo, La Campanona o la Font de les 7 Canelles, entre altres coses.


Càmping Platja de la FrancaRelaxa't! És hora de descansar després de tants quilòmetres. El Càmping Platja de la Franca és perfecte per visitar la Platja de l'Acàcia, la Platja de la Franca, la Platja de l'Ós i la Platja del Viver, entre altres. Totes elles són espectaculars i perfectes per a agafar energies i connectar amb la naturalesa com mai ho havies fet.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156