• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

La Xina, un país amb molta cultura i històriaSi estàs buscant un viatge exòtic, ple de noves vistes i experiències, estimulant i, sobretot, diferent, la Xina és el lloc indicat. Té la major quantitat i varietat d'atraccions turístiques del món i el seu atractiu s'emfatitza per ser un dels territoris més rics culturalment parlant. També és un país amb molta història i amb paisatges espectaculars, com els deserts de Taklamakan i Gobi o les platges i boscos tropicals de Hainan.

Un altre motiu per viatjar a la Xina és la seva gastronomia. La cuina cantonesa és una de les més populars i malgrat la seva extravagància o l'inusual que puguin ser els ingredients d'alguns dels seus plats, el menjar xinès és exquisit! Els plats més aclamats són: l'Ànec Pequín, el Chow Mein, els pastissos de lluna i l'Arròs Congee, sense oblidar el meravellós te aromàtic, que no pot faltar a la cuina xinesa.

Un viatge exòtic, ple de noves vistes i experiències, estimulant i, sobretot, diferent

Un dels racons imprescindibles quan es viatja a la Xina és la Ciutat Prohibida (situada a Pekín). Aquest espai integra una immensa successió de palaus, pavellons, jardins i places que durant més de 500 anys han sigut la residència de la cort imperial xinesa i dels seus servidors. Es tracta d'un territori protegit per un ampli fossat i una muralla de 10 metres d'altura que antigament servia per separar la ciutat de la resta de la població. Aquesta separació va estar vigent fins a la caiguda de l'últim emperador el segle passat, d'aquí el seu nom de Ciutat Prohibida. Per poder visitar i contemplar els seus llocs més destacats, es necessita al voltant de mig dia, ja que té una longitud de pràcticament un quilòmetre des de la seva entrada sud (que es troba en la coneguda plaça de Tiananmen) fins a l'entrada nord, coneguda com a Porta del Poder Diví, mentre que l'amplada ronda els 750 metres.


Un dels racons imprescindibles és la Ciutat Prohibida, que integra palaus, pavellons, jardins i places inigualables


Entre altres atraccions que no us podeu perdre trobem: La Gran Muralla, el Fort de Jiuyuguan, el Temple del Cel, el Palau d'Estui, el Pont dels 17 ulls o el Buda de Leshan, entre molts altres. I és que la Xina és un país que aneu on aneu, sempre trobareu un indret o una construcció impressionant que us deixarà bocabadats!LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156