• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • socialcomandorra

Lanzarote: un dels destins preferits pels andorransNo cal dir que la pandèmia de coronavirus ha ajornat moltíssims viatges ni que molts altres no s'han arribat a planificar mai, però, tot i les estrictes restriccions que s'han aplicat a la mobilitat durant els darrers 12 mesos, alguns afortunats han gaudit d'una petita escapada per fer turisme. A Andorra, un dels destins més demandats ha estat Lanzarote. Els seus paisatges no deixen indiferent a ningú: parcs naturals, platges de somni, volcans...i tot envoltat per un clima extraordinari, el qual ha portat a l'arxipèlag canari a ser conegut com a 'les illes de la primavera eterna'. Si decideixes visitar la tercera illa més poblada de Canàries, aquests són els indrets que no et pots perdre:

1. El Parc Nacional de Timanfaya: Situat als municipis de Yaiza i Tinajo, és l'únic parc nacional espanyol de caràcter geològic, i és el resultat de les erupcions volcàniques que es van produir entre l'any 1710 i el 1824. Allà es pot fer senderisme, passejar en dromedari o gaudir d'una presentació audiovisual al Centre de Visitants, ubicat a Mancha Blanca.


2. El Charco Verde: El Parc Natural dels Volcans alberga la llacuna del Charco Verde. La seva tonalitat és deguda a un tipus d'alga que habita al seu interior i al sofre que conté les seves aigües. La llacuna està ubicada a dins d'un cràter volcànic, el qual ha estat castigat des de llavors per l'erosió del vent i del mar i, amb una llargada d'uns 100 metres, està connectada amb l'oceà Atlàntic a través d'esquerdes subterrànies.


3. La Cova de los Verdes: Es tracta d'un túnel format pel Volcà de la Corona i és un dels més extensos del món amb més de sis quilòmetres de galeria. Gràcies a les seves tonalitats grises, negres i vermelloses, l'indret desplega un joc de llums al voltant dels seus visitants.


4. Els Hervideros: Aquests penya-segats són el resultat del contacte entre la lava procedent del Timamfaya amb les fredes aigües de l'Atlàntic. L'erosió ocasionada al llarg del temps ha originat cavitats que generen autèntics espectacles visuals en ser colpejades per la mar quan està picada.


5. Les Platges del Papagayo: Una de les zones més boniques que pots trobar a Lanzarote són les platges d'arena d'aurada del Papagayo, les quals s'allarguen uns dos quilòmetres, aproximadament. Estan molt a prop del nucli turístic de Platja Blanca i les seves aigües posseeixen un intens color blau turquesa.


6. Les Piscines naturals dels Charcons: No estan lluny de Platja Blanca, però no és una zona tan turística. El mar va renovant les aigües cristal·lines d'aquestes piscines i es poden trobar algunes bastants profundes i d'altres d'escassa profunditat. Per arribar, cal anar caminant uns dos quilòmetres des del far de la Pechiguera de Platja Blanca o accedir amb el cotxe seguint la sendera en direcció a un hotel abandonat que es troba allà.7. Les Vinyes de la Geria: Encara que no t'agradi el vi no pots deixar de visitar les Vinyes de la Geria. Els ceps d'aquestes creixen directament a la cendra volcànica i un petit mur de pedra protegeix la planta del vent. La Geria està localitzada en el municipi de Yaiza i voreja el Parc Nacional de Timanfaya.


8. El Carnaval de Lanzarote: Com no podia ser d'una altra manera tractant-se d'una de les illes de Canàries, i encara que no tingui tant renom com els de Tenerife i Gran Canaria, el carnaval se celebra a Lanzarote des del segle XV. Si vas en aquesta època, podràs gaudir de les diferents festivitats que organitza cada municipi de l'illa i de les seves tradicions populars.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156