• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Lemon partyA l'hora de realitzar una celebració o festa volem que tot sigui perfecte, que els nostres convidats se sentin com a casa i, sobretot, que recordin la trobada com una experiència inoblidable. Per aconseguir-ho, el primer que hem de fer és sorprendre els nostres comensals amb una decoració original i una taula plena de menjars i aperitius suculents.


Per fer que la festa sigui única, hem d'aconseguir traslladar els convidats a un nou escenari ple de sorpreses i diversió. El primer de tot és escollir una temàtica creativa que ens permeti crear un ambient unificat i seguir una mateixa línia decorativa per a tots els espais i elements. En aquesta ocasió, us proposem organitzar una Lemon Party. I és que no hi ha res millor que les begudes refrescants i els colors vius per celebrar el bon temps.

La temàtica 'Lemon' ens permetrà donar vida als espais amb una decoració cridanera i original i, a part, ens donarà l'oportunitat d'incorporar la protagonista de la festa (la llimona) als diferents plats i begudes que vulguem oferir. I és que podem fer des de galetes, piruletes o pastissos de llimona a una amanida de cítrics, la tradicional llimonada o uns mojitos de llimona d'allò més refrescants. Veritablement, les possibilitats gastronòmiques són molt diverses.

I pel que fa a l'ambientació, els colors principals seran el groc, el blanc i el verd. També els podem combinar amb altres tonalitats, com el gris clar o el rosa pàl·lid, per crear diferents estímuls i acabar de combinar els espais.


Per vestir la taula o la zona d'aperitius, trobarem tota mena de menatge de cuina i complements amb motius lemon: gots, plats, estovalles, coberts, safates, palletes... A més, podem donar-li un toc més creatiu a la nostra festa amb diferents decoracions fetes per nosaltres mateixos. Com globus de llimona, cartells, pintures que s'ajustin a la temàtica o banderoles penjants. No ens ha de fer por innovar. Podem anar tan lluny com la nostra imaginació ens ho permeti!

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156