QUEDA MOLT PER DESCOBRIR

LES SECCIONS

Lemon partyA l'hora de realitzar una celebració o festa volem que tot sigui perfecte, que els nostres convidats se sentin com a casa i, sobretot, que recordin la trobada com una experiència inoblidable. Per aconseguir-ho, el primer que hem de fer és sorprendre els nostres comensals amb una decoració original i una taula plena de menjars i aperitius suculents.


Per fer que la festa sigui única, hem d'aconseguir traslladar els convidats a un nou escenari ple de sorpreses i diversió. El primer de tot és escollir una temàtica creativa que ens permeti crear un ambient unificat i seguir una mateixa línia decorativa per a tots els espais i elements. En aquesta ocasió, us proposem organitzar una Lemon Party. I és que no hi ha res millor que les begudes refrescants i els colors vius per celebrar el bon temps.

La temàtica 'Lemon' ens permetrà donar vida als espais amb una decoració cridanera i original i, a part, ens donarà l'oportunitat d'incorporar la protagonista de la festa (la llimona) als diferents plats i begudes que vulguem oferir. I és que podem fer des de galetes, piruletes o pastissos de llimona a una amanida de cítrics, la tradicional llimonada o uns mojitos de llimona d'allò més refrescants. Veritablement, les possibilitats gastronòmiques són molt diverses.

I pel que fa a l'ambientació, els colors principals seran el groc, el blanc i el verd. També els podem combinar amb altres tonalitats, com el gris clar o el rosa pàl·lid, per crear diferents estímuls i acabar de combinar els espais.


Per vestir la taula o la zona d'aperitius, trobarem tota mena de menatge de cuina i complements amb motius lemon: gots, plats, estovalles, coberts, safates, palletes... A més, podem donar-li un toc més creatiu a la nostra festa amb diferents decoracions fetes per nosaltres mateixos. Com globus de llimona, cartells, pintures que s'ajustin a la temàtica o banderoles penjants. No ens ha de fer por innovar. Podem anar tan lluny com la nostra imaginació ens ho permeti!

DESCOBREIX

MÉS CONTINGUTS

A LES NOSTRES XARXES

  • Instagram
  • Facebook

© Kreandorra by  -