• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Les aplicacions més SMART

El que fa un smartphone sigui intel·ligent són les seves aplicacions. N'hi ha milers, cada vegada més. Nosaltres hem fet un recull de les quatre aplicacions que més s'han utilitzat des de principi d'any i us les presentem perquè les pugueu conèixer de més a prop. 

Comencem la llista amb una de les apps més recents: Action Dash, del creador del famós llançador Action Launcher. És el mateix concepte que el 'Benestar Digital' de Google però disponible per a tots els mòbils amb Android Lollipop o superior. Igual que el benestar digital de Google, et permet portar un control sobre el temps que fas servir cada aplicació, quantes notificacions i quantes vegades has desbloquejat el mòbil. No té eines per limitar l'ús de les apps de moment, així que el seu ús és per ara informatiu.

D'altra banda, t'has preguntat mai com s'ho fan alguns comptes de xarxes socials per crear dissenys tan bons? De vegades no cal perdre la tarda a Photoshop, sinó una aplicació amb plantilles a punt per utilitzar fàcilment. És el cas de Canva. Disposa de 60.000 plantilles gratis, el difícil serà que no trobis una que compleixi amb els teus requisits, ja sigui per fer un post a Instagram o Facebook, per crear una targeta d'aniversari, un logotip o qualsevol altra cosa afegint les teves pròpies fotos i textos.

Tampoc ens podem oblidar de l'aplicació Feedly. És important mantenir-se informat de les últimes notícies, però fer-ho instal·lant l'aplicació oficial de cada mitjà és massa. Això és justament el que podem evitar amb Feedly, ens permet seguir un munt de blocs i temes des d'un únic lloc amb molta facilitat. Integra una interfície clara que fa que la lectura sigui agradable. A més, inclou la possibilitat de guardar articles i traslladar la lectura a altres dispositius (per exemple, en PC amb la versió web).

Finalment, us proposem Citymapper. Si heu de viatjar per primera vegada a alguna de les principals capitals del món, aquesta és una aplicació senzillament imprescindible. Només cal escollir una de les capitals que hi ha disponibles i a continuació us podreu moure per la ciutat com si fóssiu un vilatà que coneix totes les combinacions de transport públic disponibles. Funciona amb el mòbil i amb rellotges Android Wear. Tenint en compte la teva geoposició, Citymapper traça diverses rutes que combinen diferents transports públics per arribar al lloc desitjat de la manera més fàcil i econòmicament possible. A més, inclou una guia pas a pas amb detalls com quantes parades queden per arribar a l'andana, on has s'ha de baixar per seguir el trajecte o on cal agafar el proper enllaç per continuar amb un altre transport. 

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156