• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Les claus


A tots ens agrada actualitzar-nos, tenir un aspecte modern i una forma de vestir que ens faci sentir bé. 


La fisonomia de cadascú és diferent. Cada cos és un món i hi ha conjunts que van a la perfecció amb cossos corpulents i altres que necessiten un cos més fi o no tan marcat. Per exemple, els nois amb menys envergadura poden jugar sense problemes amb els volums i les peces amples, també els van bé els pantalons rectes per no exagerar la figura. Per contra, han de defugir dels pantalons 'pitillo', són molt ajustats i fan que les cames es vegin encara més primes. A, i molt important, a l'hora d'escollir un vestit, tingueu en compte el llarg, no sigui que sembli que us va gran!

D'altra banda, els cossos amb més volum necessiten línies verticals, ja que estilitzen. Els pantalons que millor encaixen amb aquest tipus de cos són els de cintura alta, perquè aporten linealitat. Pel que fa als colors, el millor és apostar per les tonalitats neutres, res de colors estridents!


Un 'outfit' estiuenc


Les tendències d'aquest estiu es troben en un moment de canvi. Estan abraçant noves propostes més elegants i amb un toc més colorit que deixen enrere els estils rebels i informals orquestrats per peces esportives i combinacions de siluetes pròpies dels 90. De fet, les grans firmes s'estan centrant cada vegada més a desenvolupar estilismes que barregen una sofisticada sastreria amb peces que recuperen els estampats retro i colorits dels 60 i 70. Pel que fa a les tonalitats, les predominants són les blaves, les marrons i, per descomptat, les blanques. Els tres colors són sinònim d'estiu (blau: aigua, marró: sorra i blanc: lluminositat) i aporten el toc de frescor que tant es busca durant els mesos de calor. 

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156