shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Les claus a l'hora de viatjar en autocaravanaÉs difícil conduir una autocaravana? Com funciona el bany? Què m’he d’endur? Aquestes són algunes de les preguntes que sorgeixen quan es viatja per primera vegada en autocaravana. Si aquest estiu teniu pensat viatjar amb la casa a sobre, esteu atents a les recomanacions que us detallem a continuació.


El primer que cal tenir present són els estris i objectes imprescindibles. I és que hi ha certs accessoris que no poden faltar en una autocaravana perquè el viatge sigui perfecte: ABANS D’ARRENCAR...

Un cop ja sabem quins són els imprescindibles que no poden faltar en la nostra caravana, el següent pas és una volta per calcular distàncies. L'autocaravana és un vehicle gran i tothom s'ha d'adaptar a ella. Per aquest motiu, és recomanable fer una passejada abans de fer un trajecte de llarga durada. D’aquesta manera, coneixeràs millor els moviments de l’autocaravana i no t’emportaràs ensurts innecessaris.

Això sí, abans d’iniciar qualsevol viatge, sigui llarg o curt, es recomana realitzar una inspecció prèvia i comprovar que totes les portes i finestres de la cèl·lula estan ben tancades. A més, no oblidis revisar tots els components de l'autocaravana, com que l'esglaó estigui ben recollit. Si portes bicicleta, recorda posar la senyalització obligatòria correctament en el porta-bicis. I, sobretot, no oblidis recollir les falques si les has emprat per fixar l’autocaravana a terra.


Un cop fetes les revisions inicials, també cal validar que la càrrega interior de l’autocaravana (plats, objectes, estris, maletes...) estigui ben repartida. No carreguis massa pes en una sola part del vehicle, ja que hi haurà el pes descompensat i afectarà l’equilibri d’aquest. Intenta posar el pes en els armaris i compartiments de sota i no deixis objectes pel passadís o superfícies, així evitaràs que aquests llisquin lliurement per l'autocaravana durant el trajecte.


LES AIGÜES


Si no has viatjat mai en autocaravana, també és important saber que el canvi d’aigües sempre s'ha de fer en llocs habilitats. Generalment, en espais com les benzineres, i demanant permís, et deixaran canviar les aigües negres en els lavabos i les grises en les reixetes dels seus aparcaments. També pots carregar aigua neta, encara que aquestes zones sempre tenen aixetes amb poca pressió i fan que el traspàs d'aigua sigui força lent.


Cada autocaravana té un sistema de buidatge que resulta similar al de les altres. Llegeix-te les instruccions de la teva i informa't prèviament, assegura't que viatges amb totes les mànegues i embuts necessaris. Després de cada buidatge, pots fer servir uns productes desinfectants que estan aromatitzats. Aquests productes, a més de netejar, desinfectar i aromatitzar, aconsegueixen dissoldre qualsevol tipus de resta que hagi quedat, i això evitarà la generació de males olors.FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156