shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Contracta una empresa de transport professional i fora mals de cap

Una de les preguntes que ens pot venir al cap a l'hora de transportar una mercaderia és si cal que ho fem nosaltres mateixos, o si és millor contractar a una empresa professional que ho faci en el nostre lloc. Doncs bé, no hi ha cap dubte que posar les nostres mercaderies en mans dels experts sempre aporta molts avantatges:1. Menys maldecaps amb la documentació

L'empresa de transport s'encarrega de la documentació i els tràmits necessaris a l'hora de transportar les mercaderies entre diferents territoris. Travessar fronteres pot arribar a ser un verdader maldecap en qüestió de certificacions, regulacions... Contractar els serveis d'un professional et garantirà que les tramitacions es fan correctament i de forma més lleugera.


2. Més velocitat.

En externalitzar el transport, s'aconsegueix donar un servei més veloç. El distribuïdor que escullis es farà càrrec de tot gràcies al fet que compta amb un equip de persones treballant per garantir la millor recollida i entrega de la mercaderia. A més, aprofita tota la xarxa de distribució i gestió que ja té, tant nacional com internacional, i compta amb grans infraestructures i capacitats que un particular sovint no disposa.


3. Més disponibilitat

Transportar les coses un mateix implica invertir aquest temps en el transport i no en altres tasques que poden ser de major necessitat o interès. Contractant una empresa de transport t'estalviaràs haver de moure el calendari i trobar un forat en l'agenda que, sovint, costa de trobar. L'empresa s'encarregarà de recollir i o entregar la mercaderia quan més et convingui.Empresa de transport a AndorraGTT realitza tota classe de transport nacional i internacional d'una manera personalitzada i amb un seguiment acurat de cada expedició. Realitza tot tipus de trajectes (siguin marítims, terrestres o aeris) i disposa de serveis regulars amb Amèrica, Àsia i Europa. A nivell més proper, proporciona diàriament transport convencional i exprés entre el Principat, Toulouse i Barcelona. A més, assegura les mercaderies a tot risc.


L'objectiu principal de GTT és oferir als clients un servei personalitzat, informant en tot moment de la situació de les seves mercaderies i garantint al 100% la recepció. A més, sempre amb la màxima celeritat i seguretat de les mateixes.Carrer Verge del Remei 20 . AD500 Santa Coloma

Tel: +376 807 255

Fax: +376 807 256

gtt@gtt-transport.com

www.gtt-transport.com

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156