• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

LES FULLES, LES NOVES PROTAGONISTES

Atrapa la bellesa de la naturalesa fent una composició de fulles seques. És una forma original i creativa de guarnir les parets de casa. A més, és una proposta econòmica i molt fàcil de fer que aportarà un ambient relaxant i colorit a la teva llar.

El primer que has de fer és escollir les millors fulles. Col·loca-les netes i planes entre paper de diari perquè aquest absorbeixi la seva aigua durant l’assecat. Assegura’t que queda separació entre les fulles perquè no s’enganxin. A continuació toca premsar-les. Ho pots fer utilitzant dos taulells de fusta i cargols amb femelles d’orelles per poder prémer la fusta. Cada 5 o 7 dies canvia el paper perquè les fulles no es quedin humides. Pensa que el procés d’assecat són uns 25 dies, així que hauràs de ser pacient. Perquè les fulles no s’ennegreixin pots fer servir gel de sílice. Un cop estiguin ben seques, emmarca les fulles grans soles i les petites en grup perquè els quadres quedin compensats. Els marcs de vidre amb perfils daurats realcen encara més la bellesa de les fulles verdes. Crea les combinacions que més et captivin i busca l’espai ideal on ubicar-les.

A Marcs Estil trobaràs una àmplia gama de marcs, miralls, quadres, bastidors i accessoris perfectes per decorar la llar d’una forma original i personalitzada.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156