• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Les joies d'aquesta tardor/hivernLes joies són els complements indispensables. Són el toc de personalitat i distinció que no poden faltar a l'hora de confeccionar qualsevol look. Tant si busques una aparença més quotidiana com si estàs esperant un esdeveniment especial, no et pot faltar una mica de brillantor.


Perquè creïs uns looks envejables i a l'última, et portem les tendències de joies que triomfaran aquesta tardor:


BLAU CLÀSSIC

El blau clàssic i tradicional és el color clau que regnarà en les joies de la tardor/hivern 2020. Es tracta d'un color fort, sòlid i bastant fosc que ens recorda la profunditat del cel i tota la seva immensitat. Aquesta tonalitat ens ofereix sensacions de confiança, connexió i pau. A més, aporta elegància i formalitat i és un estil bastant fort que es fa necessari en molts looks.


MAJORICA - Arracada d'acer i perla

PERLES I MÉS PERLES

La clàssica i immortal perla en el seu color autèntic és una de les tendències en joieria 2020 més significatives. Freqüentment, veiem les perles combinades amb or groc i altres gemmes com la turmalina o els diamants, que ens impregnen d'aquest estil vintage que impera tant en el "Street Style" i que tant es busca.


El secret d'aquesta temporada està a fer servir les perles de forma desestructurada i amb un estilisme irregular per escapar-nos del predictible. Es pot fer servir en diferents mides dins d'una mateixa joia, ja sigui en la seva clàssica forma rodona o d'una forma singular que aporti un estil una mica cridaner amb essència barroca.

NEGRE, EL CLÀSSIC QUE SEMPRE TRIOMFA

El color negre és elegant, clàssic i molt atemporal. És un to que transmet seguretat, poder i autoritat. S'utilitza molt per a esdeveniments de caràcter formal dins de l'àmbit laboral. La gemma més reconeguda en color negre és l'ònix, un anell amb aquesta pedra és una joia molt fàcil de combinar. No obstant això, podem optar també per quars o àgates en aquest to.

COLLARS LLARGS I SUPERPOSATS

Les col·leccions més 'top' ens mostren collarets llargs molt delicats i d'estil minimalista. Elaborats amb pedres rodones en tons suaus i amb detalls captivadors. Són una peça clau, ja que et trauran de dificultats si assisteixes a un esdeveniment formal tant de dia com de nit.


TOUS - Plata Vermeil, gemmes i cuir

COMBINACIÓ DE MATERIALS

La combinació de materials permet crear joies plenes de distinció. Teles, pedres precioses, metalls polits... Les combinacions són infinites. Es tracta de buscar una joia que combini amb la teva personalitat i convertir-la en la teva millor acompanyant.

JOIES PERSONALITZADES

Les joies personalitzades, especialment les que porten les inicials o els nostres noms complets, inclusivament, les que tenen els noms de familiars molt pròxims, han marcat la temporada del 2019 i és una tendència que seguirà per molt temps més. Per a aquesta tardor/hivern 2020, ens atrevim a dir que no només seran noms, sinó també paraules vigoroses que reafirmin el poder de les dones.

BRILLANTOR I VIDRES

Una tendència que es torna un «bàsic» en els nostres esdeveniments més formals i importants. El diamant és la gemma brillant i lluminosa per excel·lència, i sempre serà un clàssic que mai passarà de moda. No obstant això, actualment portar joies elaborades en pedres de Swarovski engrandeixen qualsevol tipus de vestuari elemental. Pots utilitzar-les tant en el dia com a la nit i combinar el teu look laboral amb un de més festiu.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156