• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • socialcomandorra

Les tendències en mobiliari de terrassaLes tendències d’enguany respecte al mobiliari de terrasses buscaran crear espais relaxants i poc carregats de complements després d’un any de pandèmia en el qual el nivell d’estrès de la població s’ha incrementat considerablement. Els tons neutres que aportin pau, com ara el beix o els colors terra, es podran veure en bona part dels dissenys per la seva capacitat per aportar calidesa i per fer l’estança acollidora.


També les fibres naturals continuaran sent una de les opcions més demandades perquè aporten calidesa, però alhora donen frescor a l’ambient. En la mateixa línia, els mobles de resina i els trenats estaran presents no només per la seva similitud amb les fibres naturals, sinó perquè gaudeixen d’una molt bona resistència al sol i a les temperatures altes i ofereixen lleugeresa visual.Dins de l’estil ‘slow’ tindran cabuda els espais oberts que fusionin les terrasses amb l’interior de l’habitatge i que incorporin mobiliari que es pugui fer servir tant dins com fora, una tendència respon a la mateixa necessitat que s’ha comentat abans: crear ambients fluids i molt relaxants a totes les zones de la casa.


Els espais oberts que fusionen la terrassa amb l'interior de l'habitatge buscaran crear ambients fluids i molt relaxats.

Quant als espais més moderns, cada vegada s’utilitza més el formigó, el ciment i el terratzo per elaborar el mobiliari de terrassa, materials que perden el seu caràcter tosc per passar a formar part de la gamma elegant. Pel que fa a les terrasses més petites, els mobles que s’adapten a l’espai seran la millor opció, com per exemple un banc que càpiga sota la taula.Per últim, els coixins amb textures elaborades amb fibres, lli o brodats aportaran el confort necessari per a un espai obert, i escollir les cadires amb un color turquesa o groc, per exemple, proporcionarà a la terrassa un to més estival.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156