• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

LLARS INTEL·LIGENTS

Els fabricants d’electrodomèstics s’han volgut unir a la intel·ligència artificial i han començat a construir electrodomèstics que modernitzen les cases i les fan estar més connectades.

A mesura que passa el temps, sembla que les llars intel·ligents ja no són l’excepció, sinó la norma. Els dispositius intel·ligents tradicionalment vénen en forma de botzines, termòstats o càmeres de seguretat, però els fabricants d’electrodomèstics s’han volgut unir a la tendència i han començat a construir electrodomèstics que modernitzen les cases i les fan estar més connectades. Cada cop s’aposta més per augmentar el “coeficient intel·lectual” de refrigeradors, forns, rentavaixelles i altres productes que formen part de la llar. Un dels esdeveniments més importants en la indústria de la cuina i el bany, el Kitchen and Bath Industry Show (KBIS) es porta a terme anualment a Les Vegues i és on es poden veure les tendències de llar més intel·ligents i innovadores del mercat. Aquest esdeveniment serveix com a punt de referència per a moltes marques i companyies que no es volen quedar enrere en el món dels electrodomèstics.


Tot i això, la intel·ligència no és l’únic que ha anat avançant en el món dels aparells elèctrics i electrònics. Altres factors, com l’estètica, també es tenen molt en compte a l’hora de llançar un nou model al mercat. Els colors bàsics com el negre, el blanc o el platejat d’acer inoxidable, que han acompanyat les cuines i llars per generacions, ja no són la tendència. Aquest any, esperem veure a més fabricants d’electrodomèstics afegint un toc de color als electrodomèstics. L’acer inoxidable continuarà sent una opció per a aquells que són tradicionalistes, però els que busquen un toc de color a la seva cuina, podran gaudir d’un veritable Arc de Sant Martí. I no només seran tons coneguts, com vermell, taronja o verd, que ja s’havien vist en alguns aparells petits de cuina, sinó que ens referim a colors exòtics en estufes, forns, microones, rentavaixelles i, fins i tot, en refrigeradors. Ja hem vist aquesta tendència en certa manera en alguns aparells de KitchenAid i els electrodomèstics Smeg, esperem que altres fabricants segueixin el seu exemple i se sumin a l’estètica multicolor.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156