• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

LLOGUER PER HORES

Anar a comprar, a la feina o moure’s per la ciutat es pot arribar a convertir en una trampa mortal per a les persones que no disposen de vehicle propi. Estem contínuament anant d’un costat a un altre per complir amb la nostra agenda laboral i personal i, si no es disposa d’un cotxe de propietat, arribar a tot pot ser un veritable enrenou. Com podem solucionar aquest embolic? Llogant un vehicle per hores. Aquest servei ens permet desplaçar-nos per on ens convingui sense la necessitat de fer una inversió massa gran. Només hauràs de pagar per les hores que necessitis el transport.

El lloguer per hores no és únicament una bona opció pels qui no tenen vehicle. Encara que es disposi d’un cotxe de propietat, apostar per aquest nou servei pot significar un estalvi de temps i diners força important. Cal tenir present que tenir un vehicle en propietat significa haver de pagar l’assegurança, costejar tots els arranjaments, passar la ITV... Al final, tenir un transport propi suposa molt més que omplir el dipòsit o mantenir-lo net. A més, cal sumar-hi la necessitat de tenir un espai on guardar el cotxe, amb la implicació econòmica i de temps que això requereix. Per tots aquests factors, cada vegada més persones aposten per desfer-se deels seus vehicles i utilitzar el lloguer per hores. Aquest servei et permet desplaçar-te sense l’obligatorietat de tenir un garatge, t’ajuda a deslliurar-te dels manteniments i les despeses addicionals i, sobretot, et garanteix que la teva única preocupació serà conduir.


Un altre punt a favor és la disponibilitat. Quan es disposa d’un vehicle propi cap la possibilitat que aquest s’espatlli de cop i ens deixi tirats. En canvi, un transport de lloguer sempre estarà disponible, ja que la flota de les empreses que s’hi dediquen sol ser força extensa i sempre tindrà un cotxe per oferir-te. A més, aquesta varietat de vehicles també és molt positiva. No es necessita el mateix cotxe per a tots els viatges. Cada ocasió és única i irrepetible, per la companyia, el terreny, les característiques de la destinació... Per això, tots necessitem un cotxe que s’adapti a cada ocasió. Un monovolum per a una sortida familiar al camp, un turisme urbanita per gaudir els racons d’una ciutat, un esportiu si el viatge és només per a dos o un descapotable per gaudir de la carretera amb bon temps.


Una de les aplicacions més destacades a Andorra pel que fa al lloguer per hores és Muvif. Es tracta d’una app disponible per a Andorid i iOS que permet llogar vehicles segons les necessitats i especificitats del conductor. És la forma ideal de moure’s pel país sense haver de disposar d’un cotxe de propietat, amb les facilitats i avantatges que això implica.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156