• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Look de tardor
Aquesta tardor es porta la passió! El color vermell és una de les tonalitats preferides per als pròxims mesos. És un color que aporta alegria, força i dinamisme. Si ets més atrevit, pots optar per un 'look' vermell total, i si no, pots utilitzar tons més neutrals i afegir alguns tocs de color amb barrets, bufandes o abrics que aportin vivacitat.


La tonalitat predilecta ja la tenim, però i que passa amb els acabats? Aquesta tardor es portaran els colls 'bobo', els estampats de quadres, els serrells, els teixits prisats, l'efecte cuir i els volants.


Comencem pel coll 'bobo' o 'peter pan'. És una de les grans apostes de la temporada. Colls grans i amb un toc barroc encarregats d'adornar les peces més coquetes, una tendència que arrasa a Instagram amb bruses de popelín i encaix. L'estampat de quadres també tindrà molt a dir durant els propers mesos. Els veurem en diferents mides i combinacions. Seran els encarregats de vestir els 'outfits' més casuals (com les camises de quadres) i també els més seriosos (amb vestits i blazers més elegants).

Un altre element clau són els serrells. Vénen disposats a donar-li moviment als 'looks'. Els anirem veient tant en complements com en peces variades: samarretes, jerseis, pantalons... I si ens fixem en les faldilles o els vestits, la textura prisada és la que tindrà més protagonisme. És perfecte per a 'looks' infinits, per lluir tant de dia com de nit.

Si parlem de les noves tendències de la tardor, tampoc ens podem oblidar de les peces d'efecte cuir. En vestits, faldilles, bikers, caçadores... La pell sintètica arrasa en diferents colors i en totes les seves versions.


Finalment, trobem les camises i les bruses amb volants. Les botigues estan inundades d'aquesta peça dels 90 que barregen els estils boho i romàntic. En color blanc i els crema són els més vistos, però trobarem en altres tonalitats, fins i tot, en versions 'denim'.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156