• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Manteniment de qualitat, no ho deixis per demà

El temps és or. Quantes vegades hem deixat una tasca per l'endemà per manca de temps i al final no l'hem acabat fent? Una d'aquestes tasques pot ser portar el vehicle a revisió o passar l'ITV. 

Ara ja no tenim excuses, el Taller San Martin ofereix un servei de recollida i d'entrega de vehicles perquè fer la reparació o el manteniment del nostre vehicle sigui molt més senzill. Només cal contactar amb l'entitat i aquesta s'encarregarà de venir-lo a buscar, de reparar-lo i de tornar-lo a portar al seu destí sense que t'hagis de preocupar de res. A més, aquest servei és una opció ideal pels qui no tenen temps de passar la ITV, ja que el taller pot portar el vehicle per ells i passar-la sense que el client s'hagi de desplaçar.

A banda del servei comentat, el Taller San Martin també ofereix tota classe de manteniments. Entre els més destacats hi ha els manteniments de canvis automàtics, que es realitzen amb una màquina especial i garanteixen els millors acabats i cuidats. A més, l'establiment compta amb una màquina d'última generació que permet netejar els injectors, els turbos GR, els col·lectors d'admissió, els filtres de partícules, les vàlvules de motor i altres parts del vehicle sense desmuntar res. D'aquesta manera, s'aconsegueix un acabat molt més acurat i professional.

D'altra banda, l'entitat realitza tota mena de reparacions automobilístiques tant mecàniques com electròniques i garanteix els millors serveis en totes les seves actuacions. Canvi d'oli, diagnòstics pre ITV, frens, amortiments, tubs d'escapament...

Pel que fa als materials, el taller sempre treballa amb les millors marques del mercat, com les rodes Cooper, que estan especialitzades en tot terrenys.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156