shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Manualitats pels petits de la casaL'estiu és una època de descans i diversió per als més menuts de la llar. És possible que durant aquests mesos de calor ens trobem amb estones mortes o tardes on els petits necessiten estar entretinguts. Si és el cas, la millor manera d'aprofitar aquests impasos i gaudir d'una tarda diferent amb ells és a través dels treballs manuals.

  Una de les manualitats més clàssiques és transformar senzilles pedres en animals vius i plens de color! Només cal una mica d'imaginació i pintura. I en un tres i no res, obtindreu una creació ben original, com aquestes marietes eixerides.

 

Per realitzar les marietes es necessita: - Pedres - Pintures acríliques - Retoladors - Llapis i goma - Pinzells - Bastonets i punxons - Vernís

Passos a seguir:

1. Renta bé les pedres abans de pintar-les perquè la pintura es fixi sense problemes. 

2. Un cop les pedres estiguin ben netes, dibuixa amb un llapis el disseny de la manualitat a realitzar, així et faràs una idea de com pot quedar. Comença per la cara i continua amb les ales i les taques. Un cop acabat, fes una foto del dibuix i esborra'l perquè la mina no embruti les pintures amb les quals donaràs color a les pedres. 

3. Ha arribat l'hora d'embrutar-se! Per pintar les pedres pots fer servir pintures acríliques o retoladors. Per al fons de les cares, barreja les pintures acríliques amb color blanc per aclarir la zona i amb el to més fosc pinta el cos. Aplica un parell de capes per cobrir-ho tot bé, deixar assecar entre cada capa.

4. Un cop tinguis la pintura seca, amb un retolador negre fi perfila les parts de la marieta i detalla el coll. Per fer la cara de les marietes (els ulls i la boca) pots fer servir un pinzell molt fi o utilitzar els retoladors. Per fer els punts, utilitza palets o punxons de diferents mides. Suca'ls en pintura acrílica negra i pressiona sobre les pedres deixant una separació entre punt i punt. 

5. Per protegir aquesta bonica manualitat, posa un parell de capes de vernís i ja ho tens! Aquestes creacions són perfectes per omplir d'alegria i color els diferents racons de la casa. Les pots fer servir per donar color a la terrassa o per decorar els testos i acompanyar les flors i plantes del jardí.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156