• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Maquines de jardí


Com escollir el tallagespa?


Un dels primers factors que hem de tenir en consideració és la grandària. En funció d'aquest fet variarà l'autonomia, el temps de treball i la comoditat. Si és un jardí petit, es pot utilitzar un model manual o elèctric, però quan la superfície és més gran, s'aconsella un tallagespa de gasolina, perquè no té cables i és més ràpid per treballar.


També cal tenir present la tracció. Els tallagespes manuals i sense tracció són perfectes per les zones que es tallen amb menys freqüència, mentre que els d'autopropulsió són per a gespa de llargària mitjana, ja que són més versàtils i resistents. I els tallagespes de tracció davantera ofereixen

una força addicional perfecta per a les

superfícies humides, irregulars o accidentades. En cas que el terreny tingui pendent o sigui relliscós, es pot utilitzar un tallagespa de tracció integral.Els 5 millors aspersors


Aspersor de reg amb trípode

Es pot ajustar per funcionar per sectors o per realitzar un cercle complet. Ofereix un estil elegant i aporta qualitat al jardí sense deixar de cuidar la seva estètica.


Aspersor de reg automàtic

Sol tenir acabats de plàstic, és lleugers i fàcilment transportables. El sistema de reg és senzill d’utilitzar i disposa d’un disseny d’estalvi d’aigua i temps de gran qualitat.

Aspersor de reg petit

És perfecte per a superfícies de menys de 80 metres quadrats. El seu abast es pot ajustar entre els 2,5 i els 5 metres en zones concretes i disposa d’un filtre de brutícia que li permet funcionar de forma ininterrompuda.


Aspersor de reg per a gespa

Ideal tant per a regar la gespa d’un jardí com per als testos, així com per refrescar una zona calenta. Sol incloure una vàlvula de tancament i un control a distància. Està pensat per durar molt de temps.


Aspersor de reg a llarga distància

Està fet amb materials de més alta qualitat amb acabats de plàstic dur i molt robust. És fàcil de netejar i desmuntar. La seva funció giratòria permet que tingui un gran abast i que arribi a llocs on altres no arriben.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156