• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

Materials que revolucionaran la construccióLa indústria de la construcció avança amb passes de gegant. A més de la introducció dels drons, la realitat virtual, la realitat augmentada i la intel·ligència artificial, tecnologies que han aconseguit canviar per complet la forma en la qual es construeix, el sector està introduint materials desenvolupats per la mateixa indústria, diferents investigadors i universitats de tot el món. Pintura solar:


Aquest tipus de pintura té la capacitat d'absorbir llum solar i transformar-la en energia 100% neta i sostenible. Posseeix una eficàcia del 20% i es pot aplicar en pràcticament qualsevol superfície, característiques que la fan ideal per estalviar en la factura de la llum i per preservar el medi ambient. A més, és capaç de generar energia en condicions de poca lluminositat solar. Fusta translúcida:

Amb un 85% de transparència, aquesta fusta és perfecta per utilitzar-la en la construcció d'habitatges amb eficiència energètica. De fet, es presenta com l'alternativa al plàstic, al vidre o fins i tot al ciment. A més, si la fusta es col·loca enfront d'un panell solar, la quantitat de llum absorbida serà major. Maons que absorbeixen la contaminació:

No, no ens hem equivocat i sí, has llegit bé. Existeixen maons que aspiren les substàncies contaminants que hi ha en l'ambient i alliberen aire filtrat. El seu disseny incorpora un sistema de façana de dues capes, amb maons especials en l'exterior i un aïllament a l'interior, i està pensat perquè formin part del sistema de ventilació d'un edifici. Ciment fosforescent:

Aquest ciment s'ha combinat amb additius d'origen plàstic per aconseguir que tingui la capacitat d'absorbir la llum del sud i irradiar energia lumínica fins a 12 hores. És cert que no compta amb la resistència que té el ciment convencional, però es pot usar com a recobriment d'altres construccions o com a mètode per senyalitzar.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156