shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

MENATGE DE CUINAEl primer que cal tenir present a l’hora de decorar la taula és el mantell. En funció del seu color i estil, posarem una vaixella o l’altra perquè tots els elements combinin a la perfecció i la taula tingui harmonia. Es pot escollir, per exemple, un mantell llis i plats estampats, o a l’inrevés.


Depèn de la importància que se li vulgui donar a cada cosa. Amb un mantell a ratlles fines de tonalitats clares i una coberteria blanca, l’atenció se centrarà en els plats. Mentre que si l’estampat del mantell és més cridaner, els plats quedaran en un segon terme. El segon pas és presentar la vaixella d’una forma original. Per aconseguir-ho, es pot acompanyar d’estovalles divertides, amb formes i colors cridaners. Una altra opció és recollir els tovallons amb pinces o gomes de disseny per donar més personalitat i originalitat.


Una altra manera de donar-li vida a la taula és a través de flors i plantes, aporten un to més festiu a l’espai i sempre va bé tenir elements naturals perquè l’ambient sigui més fresc. Perquè les decoracions florals no destorbin entre les copes, els plats i la coberteria, el millor és repartir-les al llarg de la taula en petits ramillets o recipients. Fins i tot, es poden adornar els elements florals amb cintes o detalls del mateix color que la vaixella per acabar de crear un ambient més conjuntat. Si és de nit i es vol aconseguir una escena íntima, no hi ha res millor que les espelmes. Això sí, cal procurar no posar-les en zones on es puguin caure amb facilitat i vigilar que estiguin allunyades dels materials inflamables.


PLATS

Cap a on es dirigeixen les noves tendències de la vaixella? La veritat és que els dissenys i motius són molt amplis. Cada vegada, predominen més els colors pastels i metal·litzats però no es deixen de banda les altres tonalitats. El color per excel·lència és el blanc per als plats i el platejat per als coberts.


Tot i això, s’intenta innovar i fer combinacions més dispars. Per donar una mica de color a la taula de forma sinuosa i sense cridar massa l’atenció, es pot optar pel color coure rosat o un gris clar. Aquests colors combinen molt bé amb un mantell blanc o unes estovalles amb estampats vintage i aporten serenor a l’espai. I si es busca elegància, res millor que una vaixella negra combinada amb acabats metal·litzats.


COBERTS

Els coberts s’estan convertint en molt més que una eina per menjar. Cada vegada, hi ha més coberts amb dissenys sofisticats i elegants que omplen les cuines i, a vegades, es converteixen en els veritables amfitrions. El negre, per exemple, és la nova plata. Aquest color se sol combinar amb el predilecte blanc o el vermell, fent honor a l’estètica xina, i també es presenta en solitari, amb acabats en mat i detalls lineals.


El gravat és un altre element que semblava estar en decadència però que torna amb molta força. Abans, només es decoraven les parts inferiors del cobert, però amb el pas del temps, el disseny s’ha anat modernitzant i podem trobar coberts gravats completament, amb impressions que emfatitzen les seves vores i forma. Fins i tot, es juga amb diferents relleus per dotar el cobert de més personalitat.


El color plata és el més utilitzat en coberts i utensilis de cuina. Tot i això, hi ha altres tonalitats metàl·liques, com la daurada, que també estan agafant molta força. Aquí tenim l’exemple d’una coberteria banyada en or amb el mànec en forma de canya de bambú i amb acabats arrodonits. És perfecta per vestir les taules amb elegància i donar-li un toc de lluminositat a l’espai.
FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156