shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • socialcomandorra

Més que conduirTenir un cotxe antic no vol dir haver de conformar-te amb les seves prestacions i estar en possessió d’un model nou tampoc significa que hagis de conservar-lo tal com ha sortit del concessionari. A tothom li agrada la música o els programes de ràdio, però podem treure més profit de la tecnologia i fer de l’habitacle del nostre vehicle un espai més funcional i acollidor, amb totes les garanties de funcionament i sense que afecti el disseny original del cotxe. Aquests són alguns dels millors reproductors del mercat:


1.Regetek Car Stereo


És un reproductor multimèdia d’àudio i vídeo. L’aparell compta amb una pantalla digital amb sistema multicolor LCD i reprodueix en 1080p. A més, està equipat amb tecnologia Bluetooth, per la qual cosa permet connectar altres dispositius i fer trucades amb mans lliures. D’altra banda, compta amb port USB integrat, AUX estèreo amb entrada i sortida de subwoofer i una ranura per targetes TF amb memòria de fins a 32 GB.

2. Xomax XM-DA712


Si el que necessites és un equip amb potència, aquest model de Xomax és el producte ideal. Entre les seves prestacions, compta amb 2 GB de RAM i 32 GB de memòria interna, capacitat suficient per incloure tota la música que vulguis. La pantalla, amb resolució HD, incorpora un GPS de gran qualitat. Per últim, l’aparell destaca per tenir una interfície senzilla, característica molt útil a l’hora de connectar el telèfon a través del Bluetooth, per exemple.

3. Hikity: Ràdio de Cotxe Doble DIN


Aquesta ràdio té la peculiaritat d’associar la seva interfície amb la del teu telèfon, permetent manipular les seves funcions des del mateix reproductor. Gràcies a la seva pantalla de grans dimensions, mostra el contingut de manera clara i ordenada, fent més segura la conducció del vehicle. De la mateixa manera que els aparells anteriors, aquest també incorpora tecnologia Bluetooth.

4. Qiilu Universal Reproductor Multimèdia

Pot ser una de les opcions més completes i fàcils d’instal·lar a qualsevol vehicle. Aquest reproductor compta amb una pantalla amb molt bona resolució i funció mp5, per la qual cosa podràs reproduir pel·lícules sense cap mena de problema. A més, a diferència d’altres models, la Qiilu Universal incorpora una càmera que es pot situar a la part posterior del vehicle per facilitar l’aparcament.


5. Boss Audio System model bv9370b

Es tracta d’un reproductor de DVD de doble DIN, amb pantalla LED digital de 6,2 polzades. El dispositiu és capaç de llegir formats CD i DVD i sintonitzar i gravar emissores de ràdio AM i FM. A més, podràs gaudir de la música connectant el telèfon a la seva entrada auxiliar o fent servir els seus ports SD o USB. Una vegada està instal·lat, l’aparell permet gestionar les seves funcions a través dels controls del volant (o directament a la pantalla tàctil).


6. OCDAY Ràdio-Reproductor MP5


Una opció bastant econòmica, però no és universal. Si el cotxe és compatible, podràs connectar el telèfon per escoltar música i visualitzar pel·lícules o connectar un USB o una targeta de memòria. D’altra banda, depenent de la versió que s’instal·li, també estarà disponible la funció GPS.

7. Acte Ràdio Dual amb GPS


És un sintonitzador de ràdio estèreo d’alta qualitat. L’aparell busca i memoritza les emissores, reprodueix àudio i vídeo i inclou un mòdul de navegació GPS en diferents idiomes amb suport de veu. D’altra banda, el reproductor compta amb una càmera de visió posterior perquè puguis tenir un suport addicional quan estiguis retrocedint o aparcant.


Carmania

Carmania és un taller de venda i instal·lació d’elements multimèdia per a vehicles. L’establiment disposa de primeres marques en aparells de so i vídeo, telefonia, GPS, etc. Els seus professionals ofereixen un assessorament personalitzat i realitzen les instal·lacions, garantint un excel·lent funcionament de tots els productes que ofereixen. A més, la compatibilitat dels seus reproductors fa que es puguin controlar des dels controls del volant.


Av. Bonaventura Riberaygua, 42

Tel. +376 867 550

carmania.autoradio@andorra.ad

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156