• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

Més que shoppingTorna l’Andorra Shopping Festival. Tornen les compres en família prèvies a Nadal, la música en viu al carrer, els sortejos i descomptes, els espectacles infantils, l’Andorra a Taula i les exposicions artístiques. El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, i la directora de màrqueting i comunicació d’Andorra Turisme, Noemí Pedra han presentat la 8a edició de l’esdeveniment aquest dijous. El tret de sortida tindrà lloc el pròxim 29 d’octubre i la celebració s’allargarà fins al 14 de novembre.


Amb un pressupost de 750.000 €, s’han programat mostres de productes artesanals del país, ‘after shoppings’ al Centre Històric, Foodtrucks de productes agrícoles, concerts d’artistes locals, tributs, un bon grapat d’espectacles itinerants, exposicions artístiques i diferents sortejos, entre altres coses. En la mateixa línia, en el marc de les 15es jornades de l’Andorra a Taula, restaurants de tot el país han preparat menús d’entre 25 i 40 € per gaudir de la gastronomia del Principat.Segons ha informat Pedra, el 67% del pressupost s’ha destinat, principalment, a comunicació. A través de diaris digitals, televisions i ràdios d’Espanya i França, les xarxes socials i alguns ‘influencers’ d’ambdós països, Andorra Turisme farà una campanya informativa per captar públic, principalment, de Catalunya, València, Aragó, Madrid, Tolosa i Perpignan.


Durant la seva intervenció, Torres ha recordat que l’Andorra Shopping Festival es va dur a terme per primer cop amb la intenció d’augmentar el turisme durant la tardor, ja que acostuma a ser una època de baixa afluència. En aquest sentit, des que es va celebrar la 1a edició l’any 2013, el percentatge de visitants s’ha incrementat un 14%. A més, el ministre ha subratllat que l’enquesta de satisfacció atorga a l’esdeveniment un 8,6/10.


Tota la informació es pot consultar aquí.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156