• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Cristian Cortés

Mètode tabata: crema greixos en poc tempsEl mètode Tabata és una variant més de les rutines d'alta intensitat (HIIT) i compta amb la peculiaritat que l'objectiu es pot aconseguir en tan sols quatre minuts. Concretament, el mètode consisteix a realitzar un entrenament compost per 8 sèries de 20 segons cadascuna a màxima intensitat, separades per 10 segons de descans entre elles. Encara que aquesta rutina sigui molt curta, millora la capacitat cardiopulmonar i resistència muscular, a més d'aportar resultats visibles en poc temps. Això si, no és un entrenament que s'hagi de realitzar cada dia, sinó que està pensat per a fer-ho un parell de dies a la setmana i que complementi l'exercici físic que practiquis de manera regular.

Entrenant a altes intensitats continuem cremant calories després de realitzar l'exercici físic

Tenint en compte que determina la forma de treball, però no els exercicis que s'han de realitzar, les combinacions poden ser infinites. Alguns dels exercicis que més se solen emprar són els abdominals, els esquats, les flexions, les gambades o els 'burpees', entre altres. Tal com passa amb els entrenaments HIIT de major durada, entrenant a altes intensitats aconseguim un increment de la despesa calòrica i continuem cremant calories després d'entrenar perquè el cos triga una estona a recuperar el ritme normal del metabolisme.

Un exemple de rutina Tabata seria el següent: Abdominals (20") Descans (10") Esquats (20") Descans (10") Flexions (20") Descans (10") Córrer en el lloc (20") Descans (10") (Per a completar l'entrenament, s'han de realitzar dues voltes completes d'aquests exercicis i arribar així als 4 minuts).

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156