• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Molt de color!L'estiu ve acompanyat de sol, bones temperatures i, sobretot, molt de color! Per tant, aquests mesos de calor són ideals per posar al dia les nostres terrasses i jardins. I és que no hi ha millor època que aquesta per crear espais plens de vida i apostar al màxim per la natura. 

Les opcions són infinites: flors, arbres, plantes, cultius... En funció de l'espai que vulguem aconseguir, haurem de decantar-nos per uns o altres elements. El més important és conèixer les característiques del nostre espai i adaptar-lo en funció del que hi vulguem posar. Per fer-ho d'una forma adequada i garantint la durabilitat de les plantes o flors, el millor és consultar amb els experts i professionals del sector. Amb la seva ajuda i consells, obtindrem un espai totalment personalitzat i únic!


Tot Natura és una de les entitats de referència en el món natural a Andorra. Disposa de tot tipus de plantes d'exterior i interior, plantes aromàtiques, eines i materials varis relacionats amb el món de la jardineria i el cultiu, plantes artificials, objectes i elements decoratius, material de construcció... A més, l'empresa està especialitzada en plantes adaptades al clima i les condicions d'Andorra. Els seus professionals ofereixen un tracte proper i aconsellen al client analitzant el seu cas i adaptant-se a les seves necessitats.


Entre les flors que us proposem aquest estiu trobem: verdolaga, gazania, petunia, agerato, antirrhinum majus, boca de drac, revetlles, begonia semperflorens, gira-sol, damasquino, vinca rosea i nemesias. Qualsevol d'aquests exemplars amenitzarà els vostres espais i els farà destellar.Av. de Salou, 32, AD500, Andorra la Vella

Tel. +376 720 808LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156