• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

Molt de color!L'estiu ve acompanyat de sol, bones temperatures i, sobretot, molt de color! Per tant, aquests mesos de calor són ideals per posar al dia les nostres terrasses i jardins. I és que no hi ha millor època que aquesta per crear espais plens de vida i apostar al màxim per la natura. 

Les opcions són infinites: flors, arbres, plantes, cultius... En funció de l'espai que vulguem aconseguir, haurem de decantar-nos per uns o altres elements. El més important és conèixer les característiques del nostre espai i adaptar-lo en funció del que hi vulguem posar. Per fer-ho d'una forma adequada i garantint la durabilitat de les plantes o flors, el millor és consultar amb els experts i professionals del sector. Amb la seva ajuda i consells, obtindrem un espai totalment personalitzat i únic!


Tot Natura és una de les entitats de referència en el món natural a Andorra. Disposa de tot tipus de plantes d'exterior i interior, plantes aromàtiques, eines i materials varis relacionats amb el món de la jardineria i el cultiu, plantes artificials, objectes i elements decoratius, material de construcció... A més, l'empresa està especialitzada en plantes adaptades al clima i les condicions d'Andorra. Els seus professionals ofereixen un tracte proper i aconsellen al client analitzant el seu cas i adaptant-se a les seves necessitats.


Entre les flors que us proposem aquest estiu trobem: verdolaga, gazania, petunia, agerato, antirrhinum majus, boca de drac, revetlles, begonia semperflorens, gira-sol, damasquino, vinca rosea i nemesias. Qualsevol d'aquests exemplars amenitzarà els vostres espais i els farà destellar.Av. de Salou, 32, AD500, Andorra la Vella

Tel. +376 720 808LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156

  • Instagram
  • Facebook