• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

MOLT MÉS QUE UN ESPAI DE TREBALL

El lloc de treball és molt més que l’espai físic en què exercim la nostra activitat professional. Per sobre de la pròpia llar, és el lloc en el qual, probablement, passem més hores i és important sentir-se bé. Això és una cosa que cada vegada més empreses entenen, conscients que uns empleats feliços rendeixen més. No obstant això, el canvi no passa simplement per posar una planta o un element decoratiu, sinó també per gestionar una nova cultura empresarial.El model d’experiència humana es construeix sobre tres pilars: compromís, empoderament i realització. A la pràctica, les empreses poden promoure aquestes destreses amb nous tipus d’espais que facilitin altres formes de treballar, una plataforma digital sòlida i serveis que donin algun benefici. L’objectiu: que l’empleat no vulgui anar-se’n a casa. Arribarà el dia en què dormim a les oficines? Esperem que no. Tot i això, no hi ha dubte que una zona laboral adaptada i que transmeti pau i confort és la clau per fer la jornada de treball més amena.


ESPAIS ADAPTATS I EFICIENTS


Les oficines han deixat de ser tan sols un lloc on anar a treballar per convertir-se en un racó en el qual sentir-se com a casa.

Passem moltes hores treballant a l’oficina. Per tant, és important que aquest espai sigui acollidor i que ens aporti pau i assossec. Per aconseguir-ho, el millor és combinar disseny, eficiència i comoditat. Podem obtenir aquesta estabilitat a través de diferents estils i ambientacions.


VINTAGE

L’estil vintage està de moda. La tendència va començar per a les llars i a poc a poc ha anat estenent-se cap a locals públics i llocs de treball. Una forma d’introduir aquest estil és a través de cadires amb estampats i tonalitats pastel, així com mobles objectes de fusta desgastada o tractada. És un dels estils d’oficina més acollidor i amb més personalitat.


MINIMALISTA

Pocs mobles i en tons molt neutres. Sembla que no hi ha espai d’emmagatzematge però és només un miratge visual. El minimalisme en les oficines aporta tranquil·litat i deixa treballar la creativitat.


MODERN

Fusta, alumini i colors cridaners. Així podem definir l’estil modern en les oficines. Pot decantar-se per un aire més masculí o més femení. Tot dependrà de la imatge de l’empresa, de les persones que hi treballen i de la impressió que es vulgui donar als clients.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156