• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

MOLT MÉS QUE UNA RESIDÈNCIA

Els professionals del món animal tenen uns coneixements i aptituds específiques que garanteixen el bon cuidat de la nostra mascota en tot moment.


Durant les vacances és possible que optis per portar la teva mascota a casa d’un amic o conegut perquè aquest se’n faci càrrec. Però la veritat és que els experts sempre recomanen fer ús de les residències canines abans que les amistats. Cal tenir present que els professionals que treballen en una residència tenen uns coneixements i aptituds específiques que garanteixen el bon cuidat de l’animal en tot moment. Es tracta de persones qualificades que coneixen a la perfecció les atencions que necessita cada mascota segons la seva raça i grandària.


A més, aquests experts estan acostumats a resoldre tot tipus de situacions que puguin sorgir durant el cuidat d’un gos. I, per descomptat, tenen un gran amor pels animals que els manté atents per procurar que l’animal estigui sempre en les millors condicions possibles.D’altra banda, a diferència del que sol ocórrer en una casa particular, en una residència sempre hi sol haver una atenció continuada durant les 24 hores del dia, sigui a través de càmeres o d’una presència física. També cal tenir present que les instal·lacions d’una residència estan adaptades perfectament a les necessitats dels peluts. Els materials estan tractats especialment perquè no hi hagi contagis i els diferents espais estan pensats per al benefici de les mascotes. Encara que no tinguis pensat marxar de vacances, les residències també són una bona opció d’esbarjo. Els animals necessiten descansar i relacionar-se en diferents entorns amb altres persones i mascotes amb les quals puguin divertir-se. La residència canina també es coneix com un lloc d’oci i entreteniment que fomenta la interacció de la nostra mascota amb l’exterior i l’ajuda a conèixer altres espais i situacions. És important que tant les mascotes com els seus propietaris tinguin el seu espai i el seu temps de relax.


Moltes persones acaben abandonant el seu ca per tot el que comporta tenir cura d’un animal. Hem de ser conscients que tenir un gos no és un passatemps. I una residència pot ajudar-nos a amenitzar la cura de la nostra mascota atorgant-li espais de respir perquè les dues parts gaudeixin del que els ve de gust fer i tornin a trobar-se carregades d’energia i positivisme.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156