• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Motius naturals i estampats stencil


Les cortines ens ajuden a filtrar la llum i alhora són un element més de decoració. Una de les tendències d’aquest any són els dibuixos vius i alegres amb motius naturals, com flors, animals o aliments. Aquest tipus de cortina aporta molt color a l’espai i li dona un toc de diversió. També estan de moda els detalls metàl·lics. Atorguen un aspecte elegant i refinat a la cortina i se solen combinar amb colors lineals com el negre, el blanc o el marró.

Una altra tendència actual són els estampats stencil. Si les cortines tenen la llargada suficient, es recomana utilitzar un patró senzill i plasmar-lo només a les vores, ja que si el patró és molt gran, pot provocar un efecte aclaparador i crear un ambient recarregat. Una bona manera de recollir les cortines és utilitzar un cinturó original i amb color, aconseguiràs que la cortina guanyi personalitat.Transparències i jocs de llum


En les tendències actuals de decoració de cortines es recorre cada vegada més a l’elecció de teles degradades i transparents. Aquests tipus de cortines són molt estètiques i permeten l’entrada de llum natural, fent que els espais siguin més clars i alegres. Un dels inconvenients és que es perd una mica la intimitat. Si es vol evitar que hi hagi una exposició total de l’habitació, es pot recórrer a cortines transparents decorades, deixen passar igualment la llum però impedeixen que es vegi tant l’interior. A més, aporten color a la zona.


Els estors també són una excel·lent opció. La seva estètica transparent i el seu disseny, que ocupa poc espai, aporten llum a l’habitació de forma elegant. El seu mecanisme enrotllable permet variar el decorat i fer que entri més o menys llum. D’aquesta manera, es poden crear diferents ambients i jugar amb la claredat de l’espai. Podem trobar estors en diferents colors, textures, materials i formes que s’adapten fàcilment a qualsevol tipus d’habitació.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156