• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Neon Look

Hi ha tendències predictibles i d'altres que ens sorprenen i ens arriben a deixar bocabadats. I és que tot i que es diu que la moda és cíclica, sovint ens delecta amb nous looks que desborden glamur i originalitat. Des de fa uns mesos, els colors fluor s'han colat en les passarel·les més exitoses per reivindicar el seu lloc i mostrar una nova forma de lluir unes tonalitats fortes i captivadores.

Els tons fluorescents, en totes les seves possibilitats ('fosforito', neó, més apagat...), són atraients per naturalesa. De 'Prada' a 'Zara', són infinites les marques que coneixen aquesta atracció i que estan jugant en els abismes d'aquestes tonalitats per crear conjunts plens de personalitat. 


La veritat és que després de l'empatx que hem viscut amb els tons pastel durant les últimes temporades, els colors fluor arriben com una onada d'aire fresc. A més, tot i que sembla complicat de posar en pràctica, el seu manual d'ús no ho és tant, sobretot durant els mesos d'estiu, on com més color hi hagi, millor!

Els colors neó no només es poden combinar amb peces d'estil esport, sinó que també poden servir d'ajuda a l'hora de portar vestits i conjunts amb màniga curta. A més, és el company ideal durant els dies més feixucs a l'oficina, ja que rebaixen el caràcter excessivament formal i aporten un toc d'alegria. També es poden combinar els tons neó amb accessoris en negre o superposats amb una samarreta blanca, amb uns texans i amb unes sandàlies. És precisament aquesta barreja de novetat i classicisme el que resulta estimulant i el que fa impossible declinar la tendència neó.

El GROC FLUOR O LLIMA Un dels tons neó més aclamats és el groc, és molt semblant a l'acidesa de les llimones i s'ha manifestat com el rei de les tonalitats en desfilades de moda de 'Comme Des Garçons', 'Louis Vuitton' i 'Kenzo'. Es tracta d'un color difícil de definir i d'unificar en un sol to. I és que varia en funció de la persona que el porta i mostra una brillantor diferent segons les peces de roba amb què es combina o la llum que l'envolta.
LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156