• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Netejar, higienitzar i desinfectar, diferents passos que permeten eliminar per complet els gèrmens
La neteja és molt més que deixar un espai polit i agradable a la vista. Un ambient sense brutícia és un ambient saludable i lliure de gèrmens, bacteris, virus o altres elements orgànics que puguin ser perjudicials per a la nostra salut. Per això, i ara més que mai, és summament important mantenir tant els espais de la llar com els laborals el màxim de pulcres possible. De fer, per aconseguir-ho, és necessari conèixer la diferència entre netejar, higienitzar i desinfectar. Són tres processos molt diferents que aporten resultats específics i funcionals depenent de la situació i la superfície.


Netejar, per exemple, és eliminar la pols, els residus i la brutícia més superficial d'un espai. Per tant, es tracta de treure i desfer-se d'obstacles o deixalles visibles. Cal tenir present que durant aquest procés no es maten els gèrmens que hi pugui haver en la zona. Es tracta normalment d'un primer pas per mantenir l'espai ordenat i visiblement polit.


La higienització, en canvi, aconsegueix eliminar el número i el creixement de bacteris, virus i fongs. Això sí, no és tan eficaç com una desinfecció. Aquest darrer pas és capaç d'eliminar fins a un 99% dels gèrmens. Per tant, es desfà d'organismes microscòpics de forma molt eficaç.


El més aconsellable és realitzar sempre un primer procés de neteja superficial per treure els obstacles o allò que ens pertorbi l'espai i, posteriorment, fer una higienització acurada que ens permeti eliminar el màxim de gèrmens possible. I per garantir que aquests passos es fan de forma eficaç, el millor és comptar amb l'ajuda d'empreses professionals que tinguin experiència i garanteixin una neteja i desinfecció exitosa.

Empresa de neteja professional a Andorra


Net i Ben fet és una empresa de neteja professional ubicada a Andorra que disposa de diferents serveis adaptats a cada espai i necessitat. Els seus professionals estan certificats i reuneixen totes les aptituds necessàries per netejar pisos, hotels, oficines, locals comercials, escales comunitàries i restes d'obres.


La satisfacció dels clients és la seva recompensa. Per aquest motiu, sempre tenen cura de tots els detalls i es desfan de tota la brutícia amb cura, utilitzant productes de gran qualitat i deixant els espais llestos per a ser utilitzats. A més, sempre asseguren un bon preu i un tracte personalitzat.


Net i Ben fet realitza serveis de neteja per a: hotels, locals comercials, oficines, escales comunitàries, empreses, runes,post obres...+376 679 122

netibenfet@andorra.ad

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156