• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Nou Centre de Diagnòstic per la Imatge i Radiologia a AndorraMés innovació, més tecnologia i més salut de la mà de CDIR, el nou centre de diagnòstic per la imatge i radiologia que des d'aquest dilluns ofereix les tècniques més avançades en tractaments de ressonància magnètica, radiologia i ecografia.

El centre disposa d'un entorn i d'unes màquines d'última generació que garanteixen la millor experiència als pacients. L'estrella és, sens dubte, l'equip de ressonància magnètica oberta. Es tracta de l'únic aparell de RM del mercat que presenta un aspecte obert panoràmic de 320º. La màquina està dissenyada per reduir l'ansietat dels pacients i proporcionar un entorn confortable gràcies a l'entrada de llum. A més, la sala que l'integra està amenitzada amb música de fons i el sostre mostra la imatge d'un cel exterior que potencia encara més una experiència relaxant i agradable.

Tots els equips de CDIR compten amb les últimes innovacions del sector. Aquest fet garanteix uns resultats eficaços i 100% fiables. La màquina de radiologia digital directa n'és un exemple clar. Integra un detector pla d'adquisició d'alta sensibilitat que proporciona més nitidesa i contrast que els antics models analògics. A més, té en consideració la salut dels pacients en tot moment, ja que irradia fins a un 70% menys. 

També cal destacar l'efectivitat de les ecografies diagnòstiques i intervencionistes del centre. Realitza proves tant per a edats pediàtriques com adultes i gràcies a la seva definició pot tractar petites articulacions (com dits) i inclús visualitzar petites lesions cutànies. En consens amb el metge referent i especialista, CDIR pot oferir procediments terapèutics ecoguiats, com infiltracions ecoguiades de tendons i articulacions, buidament d'hematomes i tractament de les calcificacions intratendinoses, entre d'altres. 


I si parlem de professionalització, hem de fer menció a tot l'equip de CDIR, que està compromès amb l'adquisició continuada dels últims coneixements en radiologia i en la innovació constant dels equipaments del sector. A més, seguint un compromís ferm de respecte al medi ambient, els resultats de les plaques radiològiques i de les ressonàncies magnètiques es donen en format digital a través d'una targeta USB d'alta velocitat de lectura.DOCTORA CRISTINA PRIETO

Al capdavant de CDIR trobem la Dra. Cristina Prieto. És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en radiodiagnòstic per la Unitat de Diagnòstic i Alta Tecnologia de l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell. Va realitzar diverses estades formatives a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Està acreditada amb el certificat d’excel·lència per la societat europea de radiologia i ha treballat com a radiòloga en diferents centres hospitalaris públics i privats catalans. És membre de la societat espanyola de radiologia i de les societats espanyola i europea de radiologia musculo-esquelètica. L’any 2016 va participar com a directora d’instal·lacions radiològiques i responsable clínica en la instal·lació d’una ressonància magnètica oberta al Vallès, projecte que des del seu inici ha estat un èxit.


A mitjans de 2019 es va traslladar a viure a Andorra amb la seva família i va crear juntament amb el seu marit, el Dr. Palaña Palau, la seva pròpia empresa de telerradiologia (Telediax SL), que ofereix serveis de consultoria per a nombrosos hospitals i centres mèdics de l’estat espanyol. Paral·lelament, des de finals de 2019 ha estat col·laborant en un centre de radiologia del principat fins que ha decidit anar un pas més enllà i obrir el seu propi centre de radiologia: CDIR.
SERVEIS I TRACTAMENTS DE CDIR


RESSONÀNCIA MAGNÈTICA OBERTA


És una ressonància magnètica oberta no claustrofòbica d’última generació. És l’únic equip de RM oberta al mercat que presenta un aspecte obert panoràmic de 320º i tres vegades més ampli que una RM convencional. L’aparell està dissenyat per reduir l’ansietat dels pacients i proporcionar un entorn confortable gràcies a l’entrada de llum. Aquest fet redueix la sensació de claustrofòbia que es dona en equips tancats. A més, a diferència d’equips de ressonància magnètica més antics, aquest nou model permet realitzar estudis de totes les parts del cos, seqüències avançades amb saturació grassa i difusió i la majoria dels estudis amb contrast.


RADIOLOGIA DIGITAL DIRECTA

És un equip de radiologia digital directa amb un detector pla d’adquisició d’alta sensibilitat que és superior en relació a nitidesa i contrast si el comparem amb els antics models analògics. En utilitzar un detector digital d’última generació irradia significativament menys que els models analògics o indirectes (fins a un 70% menys).


En aquest aparell podem fer tot tipus d’exploracions radiogràfiques tant en bipedestació com en decúbit. L’equip permet també fer estudis de telemetria de columna i d’extremitats inferiors. A CDIR tenim un compromís de respecte al medi ambient i seguint les últimes directius europees hem eliminat la impressió de plaques radiològiques convencionals. Adaptant-nos als nous temps, els resultats de radiologia i ressonància magnètica els entreguem amb format digital amb una targeta USB d’alta velocitat de lectura.


ECOGRAFIA GENERAL I INTERVENCIONISTA

CDIR ofereix ecografia diagnòstica de tots els aparells i sistemes, tant en edat pediàtrica com en adults. Disposem de sondes especials d’alta freqüència per realitzar ecografies vasculars, de petites articulacions (com dits) i inclús per visualitzar petites lesions cutànies.


Donada la nostra experiència en ecografia intervencionista, també oferim procediments intervencionistes ecoguiats com PAAF i biòpsies. Aquests els realitzem en un sol acte mèdic, evitant l’angoixa i el retard en el diagnòstic que suposa pels pacients haver de venir un altre dia.

En consens amb el metge referent i especialista, dins d’un entorn multidisciplinari, oferirem procediments terapèutics ecoguiats, com infiltracions ecoguiades de tendons i articulacions, buidament d’hematomes i tractament de les calcificacions intratendinoses, entre d’altres.

INFORMES DE SEGONA OPINIÓ RADIOLÒGICA

En els casos en els quals hi hagi discordances entre un informe radiològic i la sospita del metge especialista sol·licitant, un informe de segona opinió li brindarà tranquil·litat. Estudis recents demostren que obtenir una segona opinió mèdica d’un radiòleg especialitzat ajuda a reduir el risc de diagnòstic erroni fins en un 90%.
Av. Doctor Mitjavila, 37, AD500, Andorra la Vella

info@cdirandorra.com  

Tel: +376 82 32 82


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156