• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

NOVES TENDÈNCIES

Maquillatges refinats i molt depurats amb tocs estratègics de color als llavis, galtes, parpelles...Aquesta nova temporada veurem maquillatges refinats i molt depurats amb tocs estratègics de color als llavis, galtes, parpelles... En les darreres temporades els professionals han apostat per looks força naturals, amb bases dissimulades i donant petits tocs de lluminositat a elements clau com els llavis o els ulls. Aquesta tendència es manté, la diferència és que ara es vol anar una mica més enllà i s’opta per donar protagonisme a altres parts de la cara, com les pestanyes.


La mirada es converteix en l’absoluta protagonista dels nous look. Sobre un rostre treballat amb correctors i base per camuflar imperfeccions, s’emmarca els ulls definint bé les celles i, sobretot, treballant les pestanyes. Les últimes tendències aposten per donar volum, molt volum, a les pestanyes i, fins i tot, agrupar-les per simular la mirada d’una nina. Seguint amb els ulls, trobem que s’opta per tenyir completament les parpelles amb colors molt poc saturats. L’objectiu és donar homogeneïtat a les parpelles ombrejar-les de manera uniforme amb un únic color des del lacrimal fins a la part més externa de l’ull, i des de la línia de les pestanyes superiors fins a la cella (no importa si, fins i tot, aquestes es cobreixen amb una mica de color).


Pel que fa als llavis, la tendència més top és pintar el gruix deixant a mitges la comissura i la línia que els delimita. El color per excel·lència segueix sent el vermell i l’acabat mat. Amb aquesta tècnica s’aconsegueix un to pujat més natural i angelical. Es deixen de banda les brillantors i els perfiladors. Si disposes d’aquests elements que fins fa poc tenien tanta força, és millor que els deixis al calaix per a pròximes temporades.


Les claus del maquillatge

1. Pestanyes de nina

2. Ombrejat pastel

3. Boca rouge

4. Un rostre dolçLES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156