• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Novetats automobilístiques


L'estiu és una època per gaudir i descobrir nous racons. És cert que amb la situació actual els viatges estan més limitats, però això no vol dir que no puguem recórrer les carreteres que ens envolten per endinsar-nos en nous paisatges i indrets que segur encara no hem visitat. I com ho podem fer? Doncs amb un dels darrers models que han sortit o que estan a punt de sortir al mercat. Us presentem les novetats automobilístiques dels darrers mesos i us donem una pinzellada dels propers cotxes que (segons les previsions) es presentaran d'aquí a finals d'any.
Aston Martin DBX

El primer SUV d'Aston Martin ja s'ha presentat, disposa de 550CV i apunta a un preu d'uns 200.000 euros.

BMW Serie 4

Avançat amb el prototip Concept 4, sembla que la nova generació de la berlina de tall cupè experimenta un canvi d'imatge significatiu, passant a lluir una graella davantera de doble ronyó de considerable grandària.
Citroën C5 Aircross Hybrid 

El SUV compacte és un dels més còmodes del mercat. La seva versionases híbrida disposa de 224 CV, bateria de 13,2 kWh i una autonomia de 50 quilòmetres en manera 100% elèctric.
Ford Kuga

Kuga és un dels noms fonamentals per a Ford i la seva nova generació arriba disposada a mantenir-se com una de les referències del mercat puixant dels SUV. Ja està a la venda en una versió híbrida endollable (autonomia 100% elèctrica de 56 quilòmetres i etiqueta 0) i la gamma s'anirà completant al llarg de l'any amb gasolina, dièsel i híbrida autorrecargable.


Land Rover Defender

Després de desaparèixer durant un temps, el clàssic tot terreny torna conservant intacta la seva capacitat fora de l'asfalt, però amb motors més potents, millora els seus acabats i adopta nova tecnologia per oferir un major confort.Lexus LC Cabrio

L'atractiu cupè ara es pot gaudir a cel obert, amb una capota de lona que manté les seves atlètiques proporcions i la mateixa oferta de motors que el seu germà amb carrosseria tancada (un de gasolina i un híbrid).Mercedes GLA

La segona generació del SUV compacte marca les diferències respecte al Classe A. Gaudeix d'un disseny específic, guanya habitabilitat interior, té una major distància lliure a terra i només està disponible amb motors de gasolina.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156