shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

NOVETATS EN COCTELERIA

La moda no és l’única que segueix tendències. Cada any, el món de la cocteleria presenta noves propostes que deixen a tots embadalits amb ganes de provar els nous aromes i sabors sorgits. I és que amb el propòsit d’oferir alguna cosa innovadora i refrescant, les barres del món cocteler canvien la seva proposta de forma constant i s’endinsen en creacions espectaculars. L’inici de la tercera dècada de segle XXI està marcada per la creativitat. Aquest nou any es presentaran iniciatives que aconsegueixin un major interès i interactivitat per part del consumidor i que, segurament, seran cada vegada més implementades en els negocis. Un exemple és la utilització de les noves tecnologies. Alguns locals de renom han començat a fer ús de la realitat augmentada per lluir i complementar les seves cartes de còctels. Com? Creant una animació que funciona en la pantalla mòbil del client una vegada aquest col·loca l’objectiu de la càmera davant de la copa o got que se li ha servit.


Un altre aspecte que està agafant força és que els bevedors són cada vegada més conscients de la cura de la seva salut. Per tant, la creació de còctels amb baix grau d’alcohol o que tinguin un contingut nutritiu considerable estan a l’ordre del dia. També estan començant a agafar renom els ingredients que poden contribuir al control de l’estat d’ànim. Aquestes creacions encara estan en fase experimental, però ben aviat trobarem còctels que ens despertaran l’alegria, l’euforia, l’amor, altres passions amagades i, fins i tot, si així ho desitgem, la tristesa.


MINIMALISME

Una de les tendències en mixologia estarà orientada a la simplicitat. Els bars començaran a fer begudes menys complexes, sense deixar de prioritzar la innovació i els bons sabors. Fins i tot, assenyalen que alguns recintes reconeguts ja ofereixen còctels basats en només dos o tres ingredients.


IDENTITAT

Actualment, els consumidors tendeixen a inclinar-se per marques o productes que manegen una filosofia similar a la seva. Els usuaris solen preferir marques que tinguin punts de vista o defensin alguna cosa. I això inclou el món del licor i les begudes. Per tant, és possible que durant aquest nou any algunes firmes reconegudes iniciïn campanyes publicitàries per arribar a col·lectius específics.


BOMBOLLES SENSE FI

En temps recents, els vins escumants han gaudit de gran popularitat, i això es traslladarà a la cocteleria. Una de les novetats que trobem aquest nou any són les barreges amb begudes carbonatades, que s’utilitzaran per donar als còctels un toc extra d’esponjositat.CÒCTELS QUE MAI FALLEN


OLD FASHIONED

L’Old Fashioned és una beguda molt popular entre els amants del whisky. Tradicionalment, se serveix en un got curt anomenat ‘Old fashioned’, d’aquí el nom.

Ingredients:

· 50 mil·lilitres de whisky

· Una cullerada de sucre

· Tres gotes d’Angostura Bitter

· Pela de taronja


MOSCOW MULE

És difícil de creure, però hi va haver una època en què el vodka no era, com ho és ara, una beguda popular. Va ser durant els anys 40 quan la seva fama va començar a pujar, després que s’ajuntessin les idees del propietari d’un bar americà amb les d’un productor de cervesa de gingebre (ginger beer) i un distribuïdor de destil·lats; el resultat va ser la invenció de l’avui molt conegut còctel: el Moscow Mule.

Ingredients:

· Cubs de gel

· 1/4 de tassa de vodka

· 1 cullerada de suc de llimona

· 1/2 tassa de ginger beer

· Un quart de llimona groga o italiana

TOM COLLINS

Aquesta beguda és d’abans de la invenció dels refrescos i, en aquest cas, se suggereix emprar Old Tom Gin, ja que aporta més sabor.

Ingredients:

· 60 mil·lilitres de ginebra

· 30 mil·lilitres de suc de llimona

· Una culleradeta de sucre

· Soda (aigua carbonatada, sifó o gasosa)

· Rodanxes de llimona i menta per decorarFOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156