• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Optimitza l’espai de treball


Una bona forma d’optimitzar l’oficina és crear espais de treball compartits a través de làmines de vidre o fusta. I és que els despatxos o habitacions individuals estan quedant cada vegada més obsolets. El que prima ara són les superfícies compartides on els treballadors poden tenir més interacció i veuen millorada la seva productivitat. A més, amb aquesta nova forma de distribució, es guanya en llum i amplitud.


Tenir llum natural és una de les prioritats a l’hora de crear una oficina, però en cas que no sigui possible, es recomana posar materials transparents i lluminosos perquè donin més sensació de grandària. També cal tenir en compte que els equips electrònics han d’estar col·locats de forma perpendicular a la llum natural perquè no hi hagi reflexos o problemes de visió amb les pantalles.

Una altra idea per optimitzar els espais és tenir una organització vertical, amb lleixes a les parets on es poden col·locar impressores, llibres o altres elements d’oficina. I si els espais són molt petits, es pot aprofitar més la superfície amb arxivadors o gavetes.
UN SERVEI INTEGRAL

Ofijet fa més de 17 anys que ofereix un servei integral i de qualitat a tots els seus clients. L’empresa disposa d’una àmplia gamma de material d’oficina, mobiliari, informàtica i ofimàtica.

Els seus professionals treballen sota una atenció personalitzada i per garantir al màxim la funcionalitat i l’optimització, Ofijet realitza un estudi acurat de cada espai i l’adequa a les necessitats de l’empresa.BOTIGA

C/ Roger Bernat, III, núm 20

AD500 Andorra la Vella

T. +376 80 25 82


MAGATZEM

CG2, Nou vial

AD200 Encamp

Estació Servei Terres de l'oban, nau 2 T. +376 80 25 80

www.ofijet.com

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156