• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Parets i sostres que captiven


Imatge d'un revestiment de paret de Glamora.


No hi ha una decoració perfecta ni un únic estil que sigui el millor. A l'hora de guarnir una zona, tot si val! Sí, sí, com llegiu. El que potser no encaixa en un ambient, si ho farà en un altre. I el que pensem que mai tindrà combinació, acaba sent l'element clau del nostre espai. El secret d'una bona decoració està a ser valent i apostar per la innovació i la personalització. I està clar que les parets no en són una excepció. Per defugir de la monotonia i perseguir l'originalitat, cal que tinguem en consideració cada racó. Però el cert és que si tenim una paret o un sostre captivador, ja tenim gran part de la feina feta. Amb un disseny original podem aconseguir que qualsevol mur enamori des del primer instant.MOTIUS FLORALS O BOTÀNICS


Els motius naturals sempre han estat entre els dissenys top dels revestiments de parets i sostres. Fins ara, els espais predilectes per guarnir els espais amb aquestes decoracions eren el dormitori o el saló. Però la cosa canvia, la novetat és que cada vegada s'estan posant més en zones de bany o espais wellness. La connexió entre la naturalesa i el benestar sempre és un èxit. Contemplar un paisatge florit o una escena selvàtica ens aporta l'estat zen, càlid i acollidor que tant busquem en els espais de bany o relaxació. El color predominant en aquestes decoracions sol ser el verd, però això no vol dir que no puguem jugar amb altres tonalitats o incloure altres colors presents en la natura, com el blau, el marró terra, el beix... per harmonitzar al màxim l'espai que volem personalitzar i crear una ambientació única.


Tip: Si es vol aconseguir, per exemple, un espai refrescant i que ens aporti serenor, una bona opció és la decoració vegetal (amb verds predominants) i un 'total white' per a la resta d'elements, mobles i complements de l'espai. I si es vol obtenir un ambient més romàntic, el millor és apostar per un disseny que simuli l'aquarel·la o una altra tècnica de pintura similar.


Imatges de revestiments de paret de Glamora.PAISATGES FOSCOS PERÒ AMB SENTIMENT


Una altra opció que està molt en tendència són els revestiments foscos. Una paret obscura és sinònim d'elegància, modernitat, sofisticació... És veritat que les tonalitats amb menys brillantor poden arribar a donar una sensació d'aïllament o de distància, però si es combina amb una decoració més clara en fusta o teixits pàl·lids es pot aconseguir un ambient igual de càlid i acollidor que amb tonalitats més clares. A més, està comprovat que els colors obscurs ens ajuden a tenir un estat més calmat i eviten que tinguem sobreestímuls. Per tant, són perfectes per a habitacions, sales de reunió o altres espais on vulguem mantenir una activitat de serenor i allunyada de les emocions sobreexaltades.Imatges de revestiments de paret de Glamora.CREATIVITAT I DINAMISME EN ESTAT PUR


La cuina és un espai d'invenció, de dinamisme i de creativitat. Tant si ens disposem a cuinar com si el nostre comès és degustar un bon àpat, el que busquem sempre és gaudir d'una bona estona i deixar-nos portar pels moments i les emocions que ens puguin aportar els aliments. I encara que no ho pensem, l'entorn també juga un paper fonamental en l'activitat gastronòmica. I és que si ens trobem en una zona acollidora, que ens desperti sensacions positives, gaudirem molt més de l'àpat. Per tant, no hi ha millor espai que la cuina per jugar amb les parets i sostres amb l'objectiu de crear un ambient actiu i dinàmic que ens ajudi a gaudir de cada instant. La millor opció? Apostar per un revestiment original i totalment personalitzat.


Tip: Quan més amplia sigui la cuina, més podrem jugar amb les tonalitats i disposició del disseny. Ara bé, això no vol dir que en una cuina petita no es pugui crear un ambient únic i sorprenent! Només cal analitzar cada espai i trobar el revestiment que més encaixi amb l'ambientació que volem aconseguir. Un altre consell: Aposta per dissenys no molt grans per a les parets petites, així evitaràs que quedin excessivament recarregades. En canvi, per a parets grans opta pels murals decoratius amb més colors o estímuls. També és important escollir la paret o la part del sostre que volem destacar. Serà clau a l'hora d'obtenir un ambient harmònic i que no ens acabi cansant.Imatges de revestiments de paret i sostre de Glamora.
Si hi ha una empresa capaç de traslladar la singularitat i la creativitat a qualsevol espai i ambient és Sodimac. L'espai creatiu ofereix productes i serveis integrals d'interiorisme moderns i exclusius amb l'objectiu de convertir qualsevol estança en un ambient únic i ple de personalitat.


L'empresa col·labora amb reconeguts interioristes i arquitectes d'Andorra per treballar en les últimes tendències en ceràmiques, mosaics, parquets, paviments, revestiments, sanitaris, aixetes, mobles i complements de bany, fogons... A més, tots els seus materials i projectes estan fets amb les millors marques europees en reformes i interiorisme del moment, com Glamora.


L'espai creatiu Sodimac disposa d'un showroom ubicat a Andorra la Vella perquè els usuaris i clients puguin contemplar de primera mà la qualitat i els acabats dels materials i productes que ofereix. A més, és una oportunitat perfecta per inspirar-se amb els diferents ambients que integra l'espai i per visualitzar el teu futur amb l'assessorament personalitzat de grans professionals i col·laboradors.www.sodimacsl.com

judit@sodimacsl.com

Tel: +376 861 316

Whatsapp: +376 861 316

Fax: +376 861 317​

C. Bonaventura Riberaygua, 49, AD500 Andorra la Vella, Principat d'AndorraLES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156