• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Penjades ocupen menys espai!


La bicicleta és el fidel aliat i company de moltes persones. Ens ajuda a fer esport i ens trasllada d’un lloc a l’altre de forma econòmica i sostenible. Però no tothom disposa d’un traster o un espai extern on guardar-la, i –sovint– això s’acaba convertint en un mal de cap. Una bona solució és penjar la bicicleta a les parets i sostres interiors de la llar. Si s’opta per aquesta opció, s’ha de vigilar amb el pes de la bicicleta, ja que si són d’alumini o ferro, poden arribar a pesar més de 10 quilos.


Per als sostres alts, es recomana, per exemple, utilitzar una politja, permet pujar i baixar la bicicleta amb facilitat i dona una subjecció molt potent. I si es vol penjar a la paret, es pot fer a través nombrosos sistemes: amb palets, prestatgeries, pinces grans, claus... Veritablement, les possibilitats són molt àmplies. Es pot guardar més d’una bicicleta si es col·loquen en vertical a la paret i a diferents nivells. D’aquesta manera, en un espai reduït, es poden arribar a guardar tres o quatre bicicletes. Si la bicicleta té frens hidràulics, cal evitar penjar-la en vertical, i mai es pot penjar del revés, ja que podria entrar aire al sistema de frenada.


Una altra opció cada vegada més utilitzada és aprofitar la bicicleta per decorar un espai i donar més personalitat a l’habitació. Per exemple, es pot penjar la bicicleta a sobre del llit a manera de capçal o a la paret del menjador simulant que és un quadre original i innovador. L’únic que cal tenir present és que la paret es pot embrutar amb el fregament de les rodes o la mateixa bicicleta, per tant, es recomana utilitzar parets plàstiques que siguin fàcils de netejar.


ESTABLES


A l’hora de guardar una bicicleta dins de casa també hi ha l’opció de buscar una superfície estable i ubicar-la a sobre. Fins i tot, hi ha mobles especialment dissenyats per fer aquesta funció. N’hi ha de tots els dissenys i colors, a més, integren uns espais o forats específics que encaixen a la perfecció amb les rodes de la bicicleta. D’aquesta manera, se subjecta l’objecte amb força i no s’embruta el terra o la paret.


També hi ha la possibilitat de deixar la bicicleta recolzada o amb el peu en un racó de la casa, sense subjeccions externes. És una opció senzilla i eficaç que no passa mai de moda. Es pot adaptar el racó amb decoracions i accessoris de motius relacionats amb el ciclisme per donar un toc més personal i original a l’espai.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156