shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Per què és important l'educació i l'obediència en un gos?Un gos ben educat pot expandir el paper terapèutic en vers a l'humà i aconseguir per als dos un equilibri complet; físic, mental, emocional, afectiu i cognitiu.


Com podem aconseguir aquest equilibri? Cal tenir present que un bon ensinistrador ha de ser pacient, observador, sensible, intuïtiu i constant. Però, sobretot, ha de tenir una gran vocació per donar l'afecte que es mereixen els nostres amics; els gossos.


El primer que hem de fer és, des que el gos és ben cadell, fer exercicis conjunts per estimular al gos i reforçar el vincle amb ell. Cal fer exercicis d'obediència, disciplina, etc. durant tot el seu creixement per poder tenir bons comportaments i actituds correctes al llarg de la seva vida.


També és molt important fomentar la socialització des de cadell amb altres de la seva espècie i humans. D'aquesta manera, s'acostumarà a les relacions externes i no desenvoluparà problemes futurs relacionats amb la falta de socialització. A més, cal acostumar-lo a factors o estímuls naturals, com la pluja, el vent, les tempestes, els sorolls de cotxes, els xiulets... Ho podem fer a través de passejos que incloguin aquests elements. I, molt important, hem de combinar els passejos amb altres activitats que l'estimulin i li facin viure diferents situacions, com la natació, l'agility, anar en cotxe... Tot això farà que el gos no sigui insegur o poruc. I és que un gos ben equilibrat acceptarà reptes dia rere dia ampliant la seva maduresa amb comportaments positius.

Està clar que tenim l'obligació d'ensenyar i cuidar el nostre gos amb paciència i tendresa, mai el castigarem! Això sí, no hem d'oblidar que un gos domèstic és un animal, per tant, no podem "mimar-lo" com si fos un fill, ja que després venen els problemes amb conductes indesitjades...


Si tenim un gos treballat mínimament, a nivell d'obediència podrem, per exemple, aplicar alguns exercicis en un ambient diferent com és la piscina. Mentre neda, crearem un vincle més fort guia-gos, com pot ser un "quiet", un "a poc a poc", un "hop"... I aconseguirem una sessió 100% més beneficiosa i aprofitada, ja que la serotonina que està dins el sistema neuronal estarà equilibrada i farà que el gos acabi ben relaxat mentalment i físicament!


Cada gos és un món, i cada dia aprenem més d'ells!
GOSSWIM ANDORRA


L'ensinistradora i educadora canina Silvia Grau està al capdavant de GosSwim, un centre d'hidroteràpia i manteniment caní a Andorra. Ofereix tractaments alternatius i terapèutics amb aigua calenta per a gossos.Gosswim neix amb la voluntat d'ajudar els més peluts a través de la hidroteràpia. I és que l'aigua és un bon aliat per activar el vincle emocional de la teva mascota i ajuda a motivar-la i a reforçar la seva actitud. Gràcies a les sessions d'hidroteràpia, el teu gos experimentarà sensacions noves i et donarà resultats molt positius! A més, el seu físic augmentarà de forma increïble mentre combina l'exercici amb el joc. Es recomana practicar la hidroteràpia en casos de por a l'aigua, sobrepès, problemes articulars, artrosi generalitzada, postoperatoris, hiperactivitat, ansietat o, senzillament, per diversió!


silviagraug@gmail.com

+376 359 779

www.hidroterapiacanina.com


FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156