• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Per què és important tenir unes xarxes socials professionals?Les xarxes socials són clau per potenciar la imatge de la nostra empresa i donar a conèixer els nostres valors i serveis als usuaris, que, amb unes xarxes professionals i eficients, es poden acabar convertint en potencials clients.


En l'àmbit empresarial, les xarxes poden servir per buscar diferents propòsits i arribar a diversos objectius en funció dels continguts i la línia que es vulgui seguir. Podem utilitzar les xarxes per:


- COMUNICAR: Les xarxes es poden convertir en un altaveu per comunicar en l'àmbit nacional i internacional allò que vulguem fer saber als nostres clients i a la ciutadania en general.

- ATENCIÓ AL CLIENT: També podem utilitzar les xarxes com a canal de contacte directe amb els clients. Cada vegada, més empreses ofereixen un servei d'atenció al client directe a través de les xarxes socials, ja sigui a través de comentaris, missatges privats... És una alternativa més dinàmica que els emails o les antigues captacions i ofereix opcions molt positives de comunicació i fidelització.


- MÀRQUETING I PUBLICITAT: La promoció de productes i de serveis a través de les xarxes és una de les utilitzacions més optades. Gràcies a la difusió i a la possibilitat de realitzar campanyes de publicitat de pagament, el màrqueting i la publicitat per xarxes és un element clau en qualsevol comunicació empresarial. A més, es poden realitzar concursos, sortejos o altres activitats que dinamitzaran encara més les xarxes i promouran els productes i serveis de forma instintiva i molt eficaç.

- COMUNITATS: A part d'obtenir seguidors i promocionar els nostres serveis, les xarxes ens poden servir per crear autèntiques comunitats interessades per un mateix tema o concepte. A través de les comunitats podem aconseguir confiança, credibilitat i seguiment. Els clients deixaran de ser simples compradors i es convertiran en un col·lectiu apassionat per la nostra empresa i els seus valors.


- ENTRETENIR: Podem generar continguts interessants i entretinguts per captar més seguidors i mantenir els que ja tenim. Si només centrem les xarxes a fer promoció, és possible que molts usuaris acabin per avorrir-se i esborrant-se de les nostres xarxes. A més, amb continguts interessants, podem fer que els usuaris ens utilitzin com a pàgina de referència en el tema que tractem i que comparteixin els nostres continguts, aconseguint així més difusió i promoció. Fins i tot, podem arribar a crear tendències i aportar un valor extra a les comunitats i pàgines del nostre sector.

- PARTICIPACIÓ: Les xarxes socials són un canal de participació ciutadana que recull l'expressió i l'opinió de personatges, serveis, objectes, empreses... Tot això crea una reputació digital que ens pot ser molt beneficiosa. Si els usuaris tenen una bona opinió de la nostra empresa i els seus serveis, és més fàcil que altres internautes s'interessin per nosaltres i el que podem oferir-los. Per tant, és important crear una reputació positiva i que sigui compartida per molts.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156