• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Per què confiar en una neteja professional per al teu vehicle?


Els experts recomanen rentar el vehicle entre cada una i tres setmanes (depenent de la brutícia que tingui acumulada). També s'aconsella que encara que es vagi fent una neteja periòdica a casa, es porti el vehicle a un centre professional almenys una vegada al mes perquè sigui netejat de forma acurada i amb els productes més adients. Cada material necessita una neteja diferent i sota unes condicions concretes. Per cuidar al màxim els seients, la pintura, les llantes... És important conèixer bé quin producte s'ha d'utilitzar i aplicar-lo correctament. D'aquesta manera, si confiem el nostre cotxe a un rentat professional, obtindrem el millor resultat.Mantenir el cotxe net pot evitar l'acumulació de brutícia, òxid i fins i tot insectes morts que es vagin acumulant a l'exterior. Amb el temps, aquests factors poden danyar el treball de pintura i fer malbé la carrosseria del vehicle. Una neteja professional mantindrà el teu cotxe en bon estat i, fins i tot, et pot aportar més seguretat a l'hora de conduir. I és que les finestres, miralls, llantes... Han d'estar lliures de brutícia i obstacles que puguin entorpir la conducció.
Rentadors professionals de vehicles a Andorra


L'Ecorentador les Valls és una empresa ubicada a Andorra la Vella que s'encarrega de deixar el teu vehicle impecable. Utilitza productes que tenen cura de tots els materials i components del vehicle i garanteix una neteja acurada i eficaç.


Ofereix serveis de neteja i hidratació de tapisseria, carrosseria, encerat, fars, tractaments anti ratllades, anti pols, anti fèrrics... Tot el que necessita el teu vehicle per brillar com mai!c/ Esteve Dolsa Pujal, 8, Baixos.

AD500 Andorra la Vella

Tel. +376 868 840

Mòb. + 376 696 684

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156