shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Per què el nostre negoci ha de tenir una pàgina web actualitzada?És indispensable tenir una bona pàgina web per fer visible el nostre negoci i posicionar-lo en el mercat digital. El consum a través d'Internet ha evolucionat fins a ser una de les vies de venda i de compra més important. A l'hora de buscar un negoci o un producte, molts usuaris primer realitzen una recerca per Internet per conèixer les característiques i especificitats d'allò que volen comprar, visitar, conèixer... Per tant, si la teva empresa no té pàgina web, no competirà amb tot el mercat digital que s'ha creat i que tant està creixent.


Un altre aspecte important és la quantitat d'informació que es pot mostrar a través d'una pàgina web. Les plataformes digitals són molt versàtils i permeten incorporar tot tipus de continguts: vídeos, textos, imatges, grafismes... Tot el que es pugui imaginar. I hem d'aprofitar aquest dinamisme per tenir una pàgina web actualitzada i dinàmica que ens permeti connectar directament amb els consumidors i usuaris. Això si, tampoc es tracta de posar-ho tot. La clau està a posar la informació necessària per atraure els usuaris i escollir les paraules i la forma de distribució adient per acabar d'enganxar-los. Hem d'escollir el que volem destacar i no anar-nos-en per les branques. Si la nostra pàgina web té una sobre informació, pot fer que l'usuari s'ofusqui, creant un efecte negatiu en ell i perdent-lo com a consumidor.


A més de contenir la informació bàsica de l'empresa, una pàgina web també pot servir com a suport per guardar informació especialitzada, útil i d'importància per als teus usuaris (resultats, informes, llistes, estudis, estadístiques, notícies...), funcionant així com una gran base de dades que sempre està a l'abast dels usuaris amb un sol "clic". Aquest apartat es pot aconseguir a través d'un blog. Pot ser l'eina complementaria que necessita la teva pàgina web. I això ens porta a les sinergies que es poden aconseguir entre les pàgines web i altres plataformes digitals. Ja no només es tracta de posar-hi informació, cada dia sorgeixen noves eines molt útils que ens poden ajudar a crear botigues online, formes de pagament digital, per fer reserves i programacions online... La clau està a mantenir-se dins del mercat i adaptar-se a les innovacions que sorgeixen.FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156