• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Per tenir un bany perfecte, combina disseny i funcionalitat


Imatge d'un bany d'Idea Group


Perquè un moble de bany sigui perfecte ha de combinar disseny i funcionalitat. Si és capaç d'unir aquests dos aspectes i d'aprofitar-los al màxim, significa que és el moble ideal per al teu espai de relax. Això sí, abans de trobar la teva mitja taronja en mobles de bany, primer has de saber quin estil o tendència encaixa més amb el que necessites i/o estàs buscant. Per ajudar-te, et mostrem alguns dels estils que arriben trepitjant fort de cara a aquesta tardor.

EN SUSPENSIÓ

Els mobles de bany suspesos s'han convertit en tot un reclam des de la seva aparició. Aquests mobles alliberen l'espai i faciliten la neteja. La seva alçada d'instal·lació depèn del seu format i l'ús que es faci d'ells. Per tot, s'adapten molt bé als banys petits. No és d'estranyar que amb tots aquests avantatges, s'hagi guanyat un dels primers llocs en el pòdium de mobles de bany.
CALAIXOS

Avui en dia és impensable tenir un moble de bany sense calaixos o separacions interiors. Aprofitar els espais és clau, i no hi ha res que els aprofiti millor que una bona organització, ja sigui a través de calaixos, separadors, prestatgeries... L'ideal és, per exemple, que els calaixos siguin totalment accessibles i que es col·loquin a una alçada entre 80 i 110 cm per a una major comoditat.MATERIALS PRINCIPALS

Els mobles de bany es poden realitzar en diferents materials, des de fusta natural, MDF o melamina a ratan, ferro forjat o vidre. Tot i això, els dos materials principals que més destaquen en la fabricació actual de mobles de bany són la fusta massissa i la llosa de materials compostos. Aquests darrers permeten crear formes més modernes i clares. També cal destacar que la fusta natural és més fàcil de gestionar que el MDF. Mentre que les estructures airejades són més difícils de netejar i el vidre presenta una fragilitat major, són factors que s'han de tenir en compte a l'hora d'escollir els mobles de bany.


DIMENSIONS

A l'hora d'escollir les dimensions dels mobles de bany cal mirar primer quin és l'espai disponible que tenim i quina part d'ell es vol utilitzar. Es recomana no sobredimensionar els mobles, ja que, per exemple, els mobles massa grans en un bany petit no són atractius i donen una sensació de confinament. Tornem a la idea de disseny i funcionalitat: la clau està a aprofitar els racons i omplir únicament l'espai que sigui necessari amb mobles que desbordin personalitat.

Si hi ha una empresa capaç de traslladar la singularitat i la creativitat a qualsevol espai i ambient és Sodimac. L'espai creatiu ofereix productes i serveis integrals d'interiorisme moderns i exclusius amb l'objectiu de convertir qualsevol estança en un ambient únic i ple de personalitat.


L'empresa col·labora amb reconeguts interioristes i arquitectes d'Andorra per treballar en les últimes tendències en ceràmiques, mosaics, parquets, paviments, revestiments, sanitaris, aixetes, mobles i complements de bany, fogons... A més, tots els seus materials i projectes estan fets amb les millors marques europees en reformes i interiorisme del moment, com Idea Group, que disposa de mobles de bany exclusius.


Imatges d'Idea Group.


L'espai creatiu Sodimac disposa d'un showroom ubicat a Andorra la Vella perquè els usuaris i clients puguin contemplar de primera mà la qualitat i els acabats dels materials i productes que ofereix. A més, és una oportunitat perfecta per inspirar-se amb els diferents ambients que integra l'espai i per visualitzar el teu futur amb l'assessorament personalitzat de grans professionals i col·laboradors.www.sodimacsl.com

judit@sodimacsl.com

Tel: +376 861 316

Whatsapp: +376 861 316

Fax: +376 861 317​

C. Bonaventura Riberaygua, 49, AD500 Andorra la Vella, Principat d'Andorra

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156