shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

POSA ORDRE!

Els garatges o trasters sovint són un maldecap, es comença per acumular diferents objectes i al final s’acaba tenint un espai ple de caos i desordre. Per evitar aquesta situació, només cal tenir una mica d’organització i ajudar-se de mobles o plataformes que ens permetin tenir-ho tot al seu lloc.

Els armaris amb diferents compartiments són la base principal per mantenir l’espai ordenat. Tot i això, hi ha molts més elements que ens poden ajudar, com cistelles, ganxos, pals, cubs de metall... La qüestió és fer diferents composicions i aconseguir un espai adaptat.APROFITA LES PARETS I ELS SOSTRES


Estudia curosament les parets per aprofitar al màxim l’espai vertical. Es recomana recórrer a les prestatgeries dissenyades especialment per a garatges, ja que estan fabricades amb materials més resistents i són inoxidables. Es poden intercanviar les prestatgeries amb taulers de clavilles penjats a la paret. A cada forat dels taulers s’hi poden posar ganxos de diferents grandàries per penjar-hi les eines que s’utilitzin amb més freqüència o, fins i tot, cubs petits on poder posar objectes miscel·lanis com raspalls, caragols o regles.


També es poden utilitzar pots de vidre per organitzar els claus o altres elements de petita grandària. A més, la transparència d’aquest material permet veure que hi ha al seu interior i t’ajuda a saber si hi ha poca quantitat d’un material o no. Aprofita els espais verticals que a vegades queden en els racons per posar-hi objectes llargs, com bats de beisbol, pales o taulons de fusta.

Per aprofitar el sostre, penja directament un mòdul o una caixa d’emmagatzematge. Són fàcils d’instal·lar i es poden trobar en qualsevol ferreteria. En aquests espais hi pots col·locar els objectes més voluminosos que utilitzis amb menys freqüència, com els adorns de Nadal. També pots posar uns quants ganxos a les reixes (la majoria dels mòduls les tenen a la part inferior) per penjar bicicletes o eines. Pensa que com més lliure deixis el terra, més fàcil serà de netejar i més espai tindràs per poder fer altres activitats, com ioga o estiraments.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156