• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Potencia la teva mirada amb l'ombrejat teulaL'ombrejat teula s'està convertint en un dels maquillatges per a ulls més aclamats d'aquest estiu. Diferents celebritats i grans maquilladors s'han decantat per la gamma dels marrons i els colors càlids per acompanyar els mesos de més calor. I és que les tonalitats terroses són perfectes per afegir una mica de color de forma harmoniosa i natural amb la nostra pell.


El primer que cal fer per aconseguir aquest efecte teula és maquillar l'ull amb una ombra de color marró sobre la parpella mòbil, deixant difuminada la zona més pròxima al llagrimal. Aquest to es difuminarà creant un efecte degradat cap a un to albergínia més fosc que el primer, així es crearà profunditat a la mirada. Per finalitzar aquest ventall colorit, es necessita un toc de color morat a la part exterior de la parpella mòbil i arran de pestanyes, des de la meitat de l'ull fins a l'extrem.


Aquest maquillatge entorna la mirada i en potencia la seva intensitat. A més, és perfecte per als ulls marrons. I és que tot i que els ulls marrons tenen infinites possibilitats a l'hora de maquillar, hi ha colors i gammes que sempre funcionen i destaquen molt més el seu color fins i tot els fan més verdosos o mel, com és el cas de l'ombrejat teula.
LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156