• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Preparats per a una sessió de French Touch?
Bob Sinclar serà el protagonista de la tercera jornada de l’Andorra Mountain Music, el festival que està omplint el país de grans estrelles de la música. Fins ara, hem gaudit de les actuacions d'Armin van Buuren i Mónica Naranjo.


Aquest dissabte viurem un nou espectacle ple de ritme i energia. El DJ francès ens oferirà una sessió inoblidable del gènere al qual se l’associa, el French Touch. Es tracta d’un subgènere del House i el Dancehall que va néixer a finals dels anys 80 i que des de la seva aparició només ha fet que anar en augment.


A més, tenim una bona notícia, encara queden entrades per al concert de Bob Sinclar, així que aprofita i no et quedis sense!Trajectòria de l’artista


Bob Sinclar va començar la seva carrera professional amb 18 anys. El seu primer gran èxit va ser ‘Gym Tonic’, un tema que va produir al costat de Thomas Bangalter i que el va propulsar com a un dels DJ revelació del moment. Tot i això, la creació que realment el va fer visible a escala mundial va ser ‘Love Generation’ (2005), que va arribar a estar al capdavant de moltes llistes musicals mundials durant un llarg període de temps. A més, es va utilitzar en grans esdeveniments, com en la Copa Mundial de Futbol de l’any 2006.


Després del seu primer èxit, Bob Sinclar va treure altres temes igual de rellevants, com ‘World, Hold On’ o ‘Rock this Party’. A més, va treballar amb grans artistes i DJs de renom. En la seva lleva llista de col·laboracions trobem temes fets amb David Guetta, Tim Deluxe, Joachim Garraud, Denis Ferrer, Martin Solveig o Raffaella Carrá, entre d’altres.
Curiositats de Bob Sinclar


1. El veritable nom de Bob Sinclar és Christophe Le Friant

2. A part del sobrenom Bob Sinclar, l’artista també fa servir: Bob From Paris, Chris The French Kiss, Desmond K, The Mighty Bop, Africanism o Reminiscence

3. És un dels DJ més misteriosos pel que fa a la biografia. Se sap que va néixer a França, però es desconeix quina és la seva ciutat natal.

4. Els rumors diuen que entre la vida laboral de Bob Sinclar hi ha treballs tan dispars i excèntrics com gigolo, mercenari, model d'ulleres de sol o estrella porno. Fins a la data, però, no s’ha pogut constatar cap d’aquests suposats treballs.

5. L’any 1994 va crear el seu propi segell, Yellow Productions, juntament amb el DJ Yellow.

6. Ha estat vuit anys consecutius a dins del Top 100 de DJ Mag.

7. Un dels seus llocs preferits per desconnectar és l’illa Velaa, a les Maldives.

8. El tenis és un dels esports que més li agrada a l’artista i que practica quan té disponibilitat.

9. El seu primer gran èxit va ser ‘Gym Tonic’. El tema va ser coproduït per Thomas Bangalter, de Daft Punk.

10. Tot i el gran èxit de ‘Gym Tonic’, els temes que veritablement el van fer visible a escala mundial van ser ‘Love Generation’ i ‘World hold on’.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156