• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

PRIMERES MARQUES I QUALITAT

Agrupsa és una empresa especialitzada en elements de ferro, PVC, alumini, acer i vidre. L’empresa realitza tot tipus de treballs, tant industrials com particulars, i sempre ofereix una atenció propera i personalitzada. Els seus professionals estan en constant formació i s’adapten als nous materials i tècniques, així com a les exigències del mercat.


L’entitat treballa amb primeres marques i tots els seus materials gaudeixen de la màxima qualitat. A més, és pionera en la instal·lació de finestres que disposen d’aïllament tèrmic.

L’empresa vol que els seus treballs sempre es facin sota els principis de responsabilitat i professionalitat. Per aquest motiu, els seus tècnics acompanyen als arquitectes i professionals que elaboren les prescripcions d’obra per ajudar-los i dissipar-los qualsevol dubte que els pugui sorgir. D’aquesta manera, el projecte avança molt millor i sota una gran seguretat.Ctra. de la Comella · Polígon Ind. Encorces d’en Nyerro Nau 2A · AD500 Andorra la Vella · T. + 376 827 777 · agrupsa@andorra.ad


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156