• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

PROJECTES A MIDALa Fusteria Ebenesteria Mario realitza tot tipus de treballs amb fusta tant per a exteriors com interiors i ofereix un assessorament personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client


La Fusteria Ebenisteria Mario ofereix un assessorament personalitzat i disposa d’un ampli ventall de serveis tant per a espais interiors com exteriors. L’empresa fabrica mobles a mida per a totes les zones de la llar (cuines, banys, vestidors, menjadors, jardins...) i per a tot tipus d’empreses, oficines o despatxos. Els seus treballs es realitzen amb materials de gran qualitat i sota un gran rigor professional.

L’entitat realitza decoracions i reformes integrals de qualsevol espai i refà la distribució i la zona adaptant-se a les necessitats estètiques i funcionals de cada client. Per assegurar aquesta atenció personalitzada, realitza un estudi acurat de la zona i n’identifica les especificitats. També ofereix serveis de rasqueta, polit, massilles i arranjament de sectors deteriorats en rebedors d’entrada i altres sectors d’un edifici.


La Fusteria Ebenisteria Mario sempre treballa de forma coordinada amb els seus clients i garanteix una supervisió constant dels treballs i serveis que elabora fins a la seva data d’entrega. Entre els seus projectes més destacats hi ha: la reconstrucció de façanes amb fusta, la decoració interior de vehicles de grans dimensions, com autocaravanes o camions, o l’adequació de patis i espais exteriors, entre molts altres.

Ctra. de la Comella Ed. planta 4 local 2-3 / AD500 Andorra la Vella

T. +376 820 720 · info@fusteriamario.com · www.fusteriamario.com


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156