• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Projectes a mida

La Fusteria Ebenisteria Mario ofereix un assessorament personalitzat i disposa d'un ampli ventall de serveis tant per a espais interiors com exteriors. L'empresa fabrica mobles a mida per a totes les zones de la llar (cuines, banys, vestidors, menjadors, jardins...) i per a tot tipus d'empreses, oficines o despatxos. Els seus treballs es realitzen amb materials de gran qualitat i sota un gran rigor professional. 

L'entitat realitza decoracions i reformes integrals de qualsevol espai i refà la distribució i la zona adaptant-se a les necessitats estètiques i funcionals de cada client. També ofereix serveis de rasqueta, polit, massilles i arranjament de sectors deteriorats en rebedors d'entrada i altres sectors d'un edifici.


La Fusteria Ebenisteria Mario sempre treballa de forma coordinada amb els seus clients i garanteix una supervisió constant dels treballs que elabora fins a la seva data d'entrega.

Entre els seus treballs més destacats hi ha: la reconstrucció de façanes amb fusta, la decoració interior de vehicles de grans dimensions, com autocaravanes o camions, o l'adequació de patis i espais exteriors, entre molts altres.



LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156