• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

PROTECCIÓ DURANT ELS MESOS DE FRED1. COBREIX LES PLANTES. Quan arriben els primers mesos de fred, és fonamental que cobreixis les plantes i flors més vulnerables amb una tela, lona o plàstic per evitar que es vegin perjudicades per les gelades.


2. MENYS AIGUA I ABONAMENT. Durant l’època de fred, les plantes i flors necessiten menys aigua i abonament, ja que inicien una espècie de procés de letargia durant el que requereixen menys nutrients per viure.


3. REGS CÀLIDS. A l’hora de regar les flors, escull els moments més càlids del dia i intenta no mullar la planta, ja que quan les temperatures baixen, les restes d’aigua podrien arribar a gelar-se i resultar perjudicials per a les plantes.4. CONSERVA LA HUMITAT. Pel que fa als arbres, és important regar-los bé durant la tardor perquè així conservin la humitat suficient a l’hivern. A més, és recomanable cobrir-los amb una malla per evitar danys, especialment els cítrics, ja que els seus fruits i brots són delicats.


5. CUIDATS DE LA GESPA. Durant la temporada de fred no es recomana tallar la gespa per complet. Sempre és millor deixar una mínima alçada per mantenir la seva força de creixement.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156